Prodej družstevního obchodního podílu (pouze podíl) v SBD POKROK.

Praha - Karlín

Prodej, Ostatní nemovitosti
120 000 Kč

Včetně právních služeb a provize RK., včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní nabídka prodeje obchodního podílu ve Stavebním bytovém družstvu POKROK s kterým nejsou spojena žádná užívací či nájemní práva k bytu či jiné jednotce. Podíl je plně splacený a nevázne na něm žádný finanční dluh vůči družstvu. Vlastnictvím tohoto podílu získáte podíl na celkovém majetku (stovky mil. Kč) a výnosech tohoto družstva.

Prodej družstevního obchodního podílu (pouze podíl) v SBD POKROK.

Popis nemovitosti

Cena120 000 Kč Včetně právních služeb a provize RK., včetně provize, včetně právního servisu
KategorieOstatní nemovitosti
LokalitaPraha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná1 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01725243
Kontaktovat makléře
Jiří Priesel
CENTURY 21 Ruby
+420 602 208 910
[email protected]
www.century21.cz/makler-jiri-priesel
IČ: 04650409

"Vystudoval jsem Střední elektrotechnickou školu v Praze. Již v roce 1991 jsem založil svoji první společnost zaměřenou na reality a leasing nemovitostí. Následně se podílel na vzniku Asociace realitních kanceláří České republiky a až do roku 2004 byl jejím členem. Po celou 25-ti letou dobu se aktivně věnuji realitám, sleduji vývoj, změny v legislativě, obchodní postupy a taktiku prodeje a pronájmu nemovitostí. Za svoji dlouhou dobu působení v realitách jsem zobchodoval několik stovek nemovitostí a realizoval stovky pronájmů bytů a nebytových prostor a největší obchod jsem realizoval s pozemkem v hodnotě 82 mil. Kč pro zahraniční realitní fond. Od roku 1999 se v roli investora věnuji realizaci developerských projektů ve Středočeském kraji a to především v oblasti investování do pozemků, které považuji za svoji specializaci.
Velmi dobře si uvědomuji, jak důležité ve vašem životě je pro vás i vaše okolí prodej či nákup nemovitosti a podle toho realizuje celý obchod k vaší spokojenosti.
Těším na spolupráci i s vámi."

Kontaktovat makléře
bgJiří Priesel