Prodej souboru pozemků s budoucím potenciálem, 142 607 m², Praha - Kunratice

Praha - Praha-Kunratice

Prodej, Ostatní pozemky
  • Ostatní
2 500 Kč za m²

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Tento unikátní soubor pozemků o celkové výměře 142 607 m² představuje skvělou příležitost pro investory a vývojáře s dlouhodobou vizi. I když se v současné době nejedná o stavební pozemek, nabízí tento areál velký strategický potenciál pro budoucí rozvoj a urbanistický růst.
Je důležité zdůraznit, že jsou k dispozici architektonické a urbanistické studie, včetně návrhů na dopravní situaci, což ukazuje, že majitelé mají pečlivě připravené plány pro budoucí využití této lokality. Jejich ochota spolupracovat na změně územního plánu ukazuje na závažný zájem o rozvoj této oblasti.
Lokalita Kunratice v Praze 4 je známá svou klidnou atmosférou, blízkostí přírody a zároveň dobrou dostupností do centra města. Krásná okolní příroda a zelené plochy, včetně blízkého Kunratického lesa, nabízejí obyvatelům a návštěvníkům možnost relaxace a outdoorových aktivit.
Tato lokalita je zároveň atraktivní pro bydlení i podnikání, což zvyšuje lukrativitu souboru pozemků. Blízkost k veřejné dopravě a hlavním dopravním tepnám usnadňuje cestování a spojení s ostatními částmi města.
Celkově lze tedy říci, že tento soubor pozemků v Kunraticích v Praze 4 nabízí mimořádný potenciál pro budoucí rozvoj a investice. Díky dobře připraveným plánům a strategické poloze je tato lokalita ideálním místem pro ty, kteří hledají dlouhodobý a perspektivní projekt s možností změny územního plánu a budoucího vývoje.
Těším se na osobní setkaní a na viděnou.

Prodej souboru pozemků s budoucím potenciálem, 142 607 m², Praha - Kunratice

Popis nemovitosti

Cena2 500 Kč za m² včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieOstatní pozemky
LokalitaPraha - Praha-Kunratice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku142.607 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14423699
Kontaktovat makléře