Stavební parcela Suché Vrbné, České Budějovice

Stará cesta, České Budějovice - České Budějovice 5

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
  • Telekomunikace
7 458 710 Kč

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Bydlete v jedné z nejlepších lokalit v Českých Budějovicích.

Nabízíme Vám možnost pořízení kompletně zasíťovaného stavebního pozemku určeného k výstavbě rodinného domu o výměře 839 m2. Pozemek se nachází na jižním mírném svahu s krásným výhledem na Blanský les. Rozměry pozemku jsou ideální, jeho šířka je 20 m a délka 42 m. Umístnění stavby je plánováno na nejvyšší část pozemku, takže o zmíněné výhledy do širokého okolí je postaráno a celá zahrada bude celý den zalitá sluncem. Obrovskou výhodou je skutečnost, že okolní obytná výstavba je dokončena, takže Vás v budoucnu nečeká žádné překvapení.

Veškeré inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina a plyn) jsou zakončeny na hranici pozemku. Přístup na pozemek zajišťuje ze severní strany obecní komunikace.

V docházkové vzdálenosti se nachází mateřská a základní škola i zastávky MHD. Obavy z případného negativního vlivu dálnice D3 na tuto lokalitu jsou řešeny 1 km dlouhým tunelem Pohůrka, který bude dokončen na konci roku 2024 a po uvedení dálnice do provozu celou lokalitu ochrání.

Stavební parcela Suché Vrbné, České Budějovice

Popis nemovitosti

Cena7 458 710 Kč cena k jednání
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaStará cesta, České Budějovice - České Budějovice 5
OkresČeské Budějovice
Plocha pozemku839 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09823008
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg