pozemek 2,3ha s hist.statkem, okr.Ledeč n.Sázavou

Chřenovice 29

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi historický statek, umístěný v téměř tisíc let staré obci Chřenovice, okr. Havlíčkům Brod. Jedná se o tradiční statek postavený do polouzavřeného písmene "U", některé sedlové střechy jsou již zborcené, je určený k celkové rekonstrukci. Na statek přímo navazují další 2ha orné půdy (částečně spadající do kategorie B - rodinné bydlení), na které je přístup i po samostatné komunikaci. Původní záměr vlastníka byla renovace do původní podoby a navazující hospodářství. Dle platného územního plánu je přibližně 6000m2 z celkové uvedené výměry zastavitelných. Statek se nachází přímo v sousedství ceněného původně románského kostela sv. Václava (jedna z nejstarších památek kraje Vysočina ) z roku 1134, s obrannou věží. Obec byla založená Sázavským klášterem, je charakteristická tradičním architektonickým vzorcem české krajiny, je umístěná v malebném prostředí Posázaví. V obci je vlaková zastávka, nákladní nádraží je v 9km vzdálené Ledči n. Sázavou (příjezd i pro TIR). Nájezd (66.km) na D1 je 12 km od obce. Pro ostatní informace kontaktujte makléře.

pozemek 2,3ha s hist.statkem, okr.Ledeč n.Sázavou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaChřenovice 29
OkresHavlíčkův Brod
Plocha pozemku1.111 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaVenkovská
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadJímka
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-105-329822
Kontaktovat makléře
Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg