Stavební pozemky pro bydlení 1 380 m² - Hodonice

Hodonice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

HODONICKÉ SVAHY

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme stavební pozemek pro stavbu třech bytových domů v projektu Hodonických svahů.

Stavební pozemek umožňuje realizovat 3 bytové domy s celkovým počtem 36 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk s výměrami od 22 m2 do 100 m2.

Součástí ceny je geometricky oddělený pozemek včetně stavebního povolení pro bytové domy a kompletně realizovaných inženýrský sítí a komunikací. Můžete tak přijít, začít stavět a nabízet. Nemusíte se zabývat žádným inženýringem, který souvisí s inženýrskými stavbami.

Bytové domy mají dvě nadzemní podlaží a sedlovou střechu s podkrovím. Jejich orientace je taková, aby chodby byly orientovány na východní nebo severovýchodní stranu. Podzemní podlaží slouží k vybudování 36 parkovacích stání.

Jednotlivé byty jsou řešeny s ohledem na účelné využití prostoru zejména pro obytné místnosti, ale také s ohledem na rozvody technické infrastruktury.

Celkem užitné plochy bytových jednotek je 1 696 m2 a obestavěného prostoru 12 559 m3.

Projektová dokumentace stavebních objektů a inženýrských sítí má platné stavební povolení. Aktuálně jsou dokončeny hlavní kanalizační, vodovodní řady vč. šachet a byly zahájeny práce na komunikacích, chodnících, veřejného osvětlení.

Hlavní náplní je soukromé případně nájemní bydlení, kdy chodby obytných pater jsou navrženy ve všech objektech jako nejkratší a jsou situovány k východní nebo severovýchodní straně objektů z důvodu lepšího oslunění zbylých fasád a aby bylo zajištěno soukromí.

Jednotlivé byty jsou řešeny s ohledem na účelné využití prostoru zejména pro obytné místnosti, ale také s ohledem na rozvody technické infrastruktury.

Hodonické svahy proto, protože profil pozemku je plynule svažitý na JZ a bytové domy nabídnou výhledy, které se neokoukají.

Veškeré informace o projektu rád poskytnu na osobním jednání či prohlídce přímo na pozemku, kterou doporučuji.

O obci

Vinařská obec Hodonice leží na jižní Moravě v okrese Znojmo. Obec se rozkládá asi 10 kilometrů východně od Znojma a přibližně 11 kilometrů severně od rakouských hranic. Společně s Tasovicemi tvoří jednu z největších obcí na Znojemsku s více jak 3 000 obyvateli.

Obec je dobře dopravně dostupná jak vlakem, tak autobusem.
Občané i turisté zde disponují dobrou sociální a občanskou vybaveností (praktický lékař, dětský lékař, zubař, mateřská školka, základní škola 1. a 2. stupně, DPS, kulturní dům, knihovna, sportovní areál, pošta, atd.).

Významní zaměstnavatelé Znojemska působících v Hodonicích
Saint - Gobain Adfors, Agotec, Sladovny Soufflet. HAIVA Tasovice, Kasali, KOBE, ZD Hodonice

Budu se moc těšit na vaše kontaktování a osobní jednání.

Stavební pozemky pro bydlení 1 380 m² - Hodonice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHodonice
OkresZnojmo
Plocha pozemku1.380 m²
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky15433042
Kontaktovat makléře
Josef Chovanec
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 090
[email protected]
www.century21.cz/makler-josef-chovanec
IČ: 88760359

Naplňuje mě práce s realitami a jsem rád svědkem konstruktivních jednání a následně úspěšných obchodních dohod zúčastněných stran.

V sektoru stavební výroby u regionálního developera jsem působil devět let.

Když jsem se rozhodoval, kam bude můj život směřovat dál, věděl jsem, že chci v prostředí nemovitostí zůstat.

Baví mě dělat věci jinak, s nápadem a zapálením, a přesně takových dojmů jsem nabyl z první spolupráce se znojemskou pobočkou realitní kanceláře Century 21 Vaše Reality.

Rád se stanu Vaším partnerem ve světě nemovitostí, který bude vždy hledat optimální řešení pro Vaše realitní záměry a sny.

Kontaktovat makléře
bgJosef Chovanec