Pozemky k výstavbě (20 804 m²) u Mladé Boleslavi.

Horní Slivno

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

Cena včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pozemky jsou vhodné k výstavbě rodinných domů v obci Horní Slivno (20.804 m²).

Využití pozemků dle územního plánu: Hlavní využití: - pozemky staveb pro bydlení - izolované rodinné domy, případně dvojdomy, oplocené zahrady s funkcí okrasnou, rekreační nebo užitkovou, chovatelské a pěstitelské zázemí samozásobovacího charakteru, veřejná prostranství včetně místních komunikací, pěších a cyklistických cest a ploch veřejné zeleně, dětská hřiště a plochy sportovišť o výměře do 500m2 plochy rodinných domů s příměsí nerušících obslužných funkcí místního významu.
Přípustné využití: pozemky stávajících staveb pro rodinnou rekreaci, pozemky staveb souvisejícího občanského vybavení (maloobchodní prodej, veřejné stravování, další drobná nerušící vybavenost a služby), které nesnižují kvalitu prostředí a pohodu bydlení ve vymezené ploše, jsou slučitelné s bydlením a slouží zejména obyvatelům v takto vymezené ploše, při dodržení ustanovení §21, odst. (6) vyhl. 501/2006 Sb., - nezbytná související technická vybavenost.
Nepřípustné využití: - řadové rodinné domy.

Pozemky jsou z velké části nezasíťované a dělí se na 5 částí, z čehož je jedna část zasíťovaná. Lokalita navazuje na zastavěné území a místní komunikaci při využití lokality musí být respektováno stávající vedení VN 22kV a jeho ochranné pásmo .

Lokality na jihu obce budou napojeny elektrickou energií z nové transformační stanice N-TS 1, venkovního provedení, s výkonem do 630kVA, zapojenou do trasy procházejícího venkovního vedení. V lokalitách je nutné respektovat stávající procházející nadzemní vedení a zachovat v jeho trase nezastavěný pás v šíři 17 m.

Železniční doprava: Těsně za severní hranicí řešeného území prochází železniční trať č. 070 Praha -Ml. Boleslav - Turnov, která zajišťuje přímé spojení s Prahou. Horní Slivno se nachází 10 km od města Benátky nad Jizerou, 30 km od Hlavního města Prahy a po dálnici (D10) 31 km od Mladé Boleslavi. Pro více informací mě prosím kontaktujte.

Pozemky k výstavbě (20 804 m²) u Mladé Boleslavi.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně provize a právních služeb, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHorní Slivno
OkresMladá Boleslav
Plocha pozemku20.804 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky138-105-326576
Kontaktovat makléře
Erika Mezková
CENTURY 21 Diamonds
+420 739 628 801
[email protected]
www.century21.cz/makler-erika-mezkova
IČ: 07227795

Být realitním makléřem je pro mě naplněním, a proto do mé práce vnáším takové nadšení. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti.

Se svými klienty jednám s úctou, respektem a hlavně na základě empatie. Věřím, že více společně strávený čas s mými klienty přispívá k lepšímu a rychlejšímu obchodu. Také může vést k další vzájemné spolupráci a co víc, i k možnému přátelství.

Vždy se snažím, aby moji klienti byli spokojeni a s každou novou zakázkou poskytovat profesionálnější služby. Neustále se vzdělávat, a to nejen v realitním směru ale také lidském a duševním. Ráda se seznamuji s lidmi, navazuji nové vztahy a nové příběhy. Realitní svět podle mě není jen o nemovitostech, obchodě, penězích ale hlavně o lidských vztazích.

Kontaktovat makléře
bgErika Mezková