Pozemek s rekreační chatou o celkové výměře 4799 m2 v Hrusicích

Hrusice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní rozlehlý pozemek o výměře 4718 m2, na který navazuje další pozemek o výměře 81 m2, jehož součástí je rekreační chata v osadě Vlčí Halíř, ul. Kocoura Mikeše, v malebné obci Hrusice kde se lze přihlásit k trvalému pobytu. Pozemek bezprostředně navazuje na les a je situován v části obce, kde se nacházejí rekreační objekty, ale vzhledem k jeho umístění a rozloze, poskytuje tento pozemek pro majitele naprosté soukromí. Pozemek je oplocený, mírně svažitý a nachází se na něm vzrostlé jehličnany, břízy a další trvalé porosty. Je situován v překrásném prostředí, které pro majitele zajišťuje na naprostý klid a relaxaci. Jedná se o výjimečnou nabídku a v této lokalitě byste velice těžko hledali srovnatelný pozemek. Na pozemku se nachází rekreační chata ze 60-tých let, smíšené konstrukce, která je v současné době neudržovaná. Chata je napojena na elektřinu 220 V a 380 V, voda je čerpána ze studny (ohřev je zajištěn elektrickým bojlerem), odpady jsou svedeny do jímky, topení je lokální na pevná paliva. Přístup k pozemku je po místní účelové komunikaci ve vlastnictví obce Hrusice, která zajišťuje údržbu a to i v zimním období. Svoz odpadků z této lokality zajištěn obcí. .
Dle územního plánu je pozemek zařazen v kategorii RI – individuální rekreace. V případě rekonstrukce stávající chaty nebo výstavby nového rekreačního objektu je max. zastavitelná plocha 20 %, se zachováním min. 65 % zeleně s tím, že lze vybudovat rekreační objekt o 1 nadzemním podlaží + využitelné podkroví a na pozemku lze dále vybudovat stání pro 2 automobily. Z hlediska schváleného ÚP nelze pozemek dělit a není určen pro výstavbu rodinného domu. Více informací v textu ÚP obce Hrusice https://www.obec-hrusice.cz/uzemni-plan-obce-hrusice-platny-od-1122021.
Obec Hrusice je součástí malebného mikroregionu Ladův kraj, který je ideálním místem pro turistiku a cyklovýlety s tím, že cyklotrasy jsou vedeny převážně po lesních a místních komunikacích a jsou vhodné i pro rodiny s dětmi. Na okraj Prahy je to 20 km po D1. Z nedalekých Mirošovic a Mnichovic je Praha snadno a pohodlně dostupná vlakem.
Jedná o ojedinělou nabídku ke koupi pozemku v této velice žádané rekreační oblasti a pozemek je nutno vidět. Pozemek má obrovský potenciál a jedná se o ojedinělé místo k rekreaci a jedinečnou investiční příležitost.

Pozemek s rekreační chatou o celkové výměře 4799 m2 v Hrusicích

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaHrusice
OkresPraha-východ
Plocha pozemku4.799 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14223140
Kontaktovat makléře