Prodej stavebního pozemku v Ketkovicích

Ketkovice

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
info v RK

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Chcete se stát novým majitelem tohoto skvělého pozemku v Ketkovicích? Sníte o bydlení nedaleko Brna, a přesto v přírodě?

Nabízíme Vám ke koupi rovinatý pozemek o výměře 1121 m2, který je určený ke stavbě samostatného rodinného domu. Maximální výška budoucí stavby je 2 nadzemní podlaží a podkroví. K pozemku je zajištěný příjezd a je možné se napojit na kanalizaci, obecní vodovod a elektřinu.

Pozemek je vhodný i jako investiční příležitost. Je možné ho rozdělit na 2 a postavit 2 domy.
V obci se nachází mateřská a základní škola v nově zrekonstruované budově, odpovídající evropským normám, obchod se smíšeným zbožím otevřený do večerních hodin, tradiční zájezdní hostinec U Mohelských, tenisový kurt a fotbalové hřiště s tělocvičnou.
Je zde i sportovní a kulturní vyžití – fotbal pod vedením TJ Sokol Ketkovice, tenis, oddíl Judo Ketkovice pro děti i dospělé, kruhové a kondiční tréninky a fitness cvičení pro ženy pod vedením trenérů. Každý rok se v obci pořádá tradiční Cyrilometodějská pouť, Havelské hody, masopust a spousta dalších akcí jako jsou plesy a zábavy, den dětí a další.
Dopravní spojení z Brna je buď vlakem do Rapotic, kde navazuje autobus, nebo autobusem z Mendlova náměstí do Ketkovic s přestupem v Oslavanech.

V obci je nově vybudovaná kanalizace a vodovod a s tím spojena oprava všech zdejších komunikaci. Obec se v následujících letech bude ucházet o titul "Obec roku".

Ketkovice jsou obec v okrese Brno-venkov nacházející se 20 km západně od Brna, 7 km od Oslavan a 12 km od Ivančic. Leží na východním okraji Křižanovské vrchoviny, zhruba 2 km západně od obce vede hluboké údolí řeky Chvojnice, jižně potom Oslava. Na skalnatém ostrohu nad jejich soutokem stojí zřícenina hradu Levnova, známého též jako Ketkovický hrad.
25 km od Ketkovic se nachází Dalešická přehrada, kde je velmi hezká a romantická příroda.

Prodej stavebního pozemku v Ketkovicích

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK + provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKetkovice
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku1.121 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05423383
Kontaktovat makléře
Ivana Filousová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ivana-filousova
IČ: 68134495

"Dovolte, abych se Vám nyní představila.
V realitách se pohybuji od roku 2001 a mám za sebou stovky zdárně uzavřených obchodních případů. Vím, že prodat či koupit nemovitost je velmi důležité životní rozhodnutí. Vím také, že ne každý klient si je vědom, co obnáší prodej, nákup či pronájem nemovitosti. S tím vším Vám velice ráda poradím a pomohu.

Věnuji se prodeji bytů, domů, pozemků a rekreačních objektů. Působím v Brně a okolí.

Vždy respektuji potřeby mých klientů a kladu důraz na individuální přístup. Každý z nás má jiné důvody k prodeji či nákupu nemovitosti a pro každého je důležité něco jiného. Někdo se dostal do složité životní situace a tu potřebuje řešit rychle a někdo jiný na prodej či koupi nespěchá a je pro něho důležitá spíše výsledná cena, lokalita nebo stav nemovitosti apod.

Nechci Vám za každou cenu prodat moje služby, ale jde mi především o Vaši spokojenost. To je pro mě ta nejlepší odměna a také důvod proč mě i po šestnácti letech tato práce stále baví a naplňuje.
Pokud tedy chcete prodat, koupit či pronajmout svoji nemovitost, neváhejte se na mě obrátit.
JSEM TU PRO VÁS – JSEM VAŠE REALITNÍ MAKLÉŘKA."

Kontaktovat makléře
bgIvana Filousová