Pozemek pro výstavbu RD o výměře 1097 m2, obec Krhanice

Krhanice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Komunikace
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi pozemek pro stavbu rodinného domu o výměře 1097 m2 nacházející se v klidné části obce Krhanice, okr. Benešov.

Pozemek se prodává i se stavebním povolením, které je momentálně těsně před vydání a jeho vydání se očekává v 04/2023. K pozemku jsou přivedeny inženýrské sítě: vodovodní přípojka a elektřina v kapličce na hranici pozemku. Kanalizace v obci není. Pozemek je oplocen a sousedí s příjezdovou komunikací. Nespornou výhodou pozemku je v bezprostřední blízkost základní a mateřské školy.

V obci je veškerá občanská vybavenost. V obci je MŠ a ZŠ (která je od nabízeného pozemku vzdálena 100 m), obecní úřad, knihovna, hasiči, obchod, pekařství, veterinář, fotbalové hřiště (v sousedství pozemku), hospody, vlaková zastávka. Další občanská vybavenost je v Týnci nad Sázavou - 4 km, v Jílovém u Prahy – 10 km nebo v Benešově – 14 km.

Spojení s Prahou buď autobusem, vlakem, nebo cca 20 min. autem na hranici Prahy. Dobrá dopravní dostupnost – přímé vlakové spojení z Prahy (Praha, Hl. nádraží – Čerčany), spojení Benešov – Jílové u Prahy (autobus č. 752), autem jste v Praze přibližně za 45 minut.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Pozemek pro výstavbu RD o výměře 1097 m2, obec Krhanice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKrhanice
OkresBenešov
Plocha pozemku1.097 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08133008
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Škola

Škola
100 m

Školka

Školka
100 m

Sportoviště

Sportoviště
50 m

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder