Pozemek u lesa, 3007 m², Křižany, Liberecký kraj

Křižany

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Odpad
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám k prodeji pozemek u lesa, 3007 m, obce Křižany, v okrese Liberec, pro výstavbu rodinného domu. Je vypracována architektonická studie a poté kompletní projektová dokumentace pro stavební povolení. Pozemek je mírně svažovitý, v obci je obecní voda, v projektu je navržena splašková kanalizace a jímka, elektřinu v dané obci dodává ČEZ, a.s. Štěrková příjezdová cesta k pozemku. Sousední chata je celoročně obývaná.

Zajímavosti o obci Křižany:
- je zde mateřská škola, vzdálena cca 60 m od zastávky ČSAD Liberec;
- základní škola se nachází v sousední vesnici Křižany – Žibřidice;
- na obecním úřadě Křižany je pobočka Česká pošty.
- v obci je amfiteátr, kde se v létě pořádají koncerty pod širým nebem. Restaurace v místě, koupání ve vedlejší vesnici u Hamerského jezera.
- od roku 1992 se v obci nachází pražírna kávy.


Křižany jsou cca 12 km od vrcholu Ještědu, celoročně využitelné pro houbaření, běžky i sjezdovky - Ještěd.


Volejte pro více informací na telefonní číslo +420 725 293 228.

Pozemek u lesa, 3007 m², Křižany, Liberecký kraj

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaKřižany
OkresLiberec
Plocha pozemku3.007 m²
DopravaVlak, Autobus
VodaMístní zdroj
OdpadJímka
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky1100-03--03
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA