PRODÁNO: Pozemky pro bydlení, 1000m² - Ondřejov - Třemblat

K Samotě, Ondřejov - Třemblat

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
info v RK

REZERVOVÁNO

Popis a parametry nemovitosti

PRODÁNO: Pozemek s výhledem do krajiny pro výstavbu rodinného domu v obci Ondřejov část Třemblat. Pozemek má výměru 1000 m2 a je obdélníkového tvaru. Pozemek se nachází na samém kraji zastavitelného území v bezprostředním kontaktu s přírodou, nedaleko Hrusický potok a malý rybník. Zastavěnost 30%.
Elektřina na hranici pozemku. Pozemek je ideální pro rodinné bydlení. Mezi obrázky uvádíme studii možného projektu domu.
Vyhlášená lokalita. V obci Ondřejov je veškerá občanská vybavenost – školka, škola, kroužky pro děti, obchod, restaurace, pošta.
Spojení s Prahou zajišťuje přímý autobus, dálnice D1 je dostupná přes výjezd na Mirošovice. Pozemek doporučujeme pro jeho ideální velikost a krásnou polohu na kraji obce.
Pro více informací nás prosím kontaktujte.
Hypotéku Vám rádi vyřídíme.

PRODÁNO: Pozemky pro bydlení,  1000m² - Ondřejov - Třemblat

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK REZERVOVÁNO
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaK Samotě, Ondřejov - Třemblat
OkresPraha-východ
Plocha pozemku1.000 m²
KomunikaceDlážděná
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14223133
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák