Prodej stavebního pozemku 1500m2 Praha 6

Praha

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Komunikace
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

LZE OKAMŽITĚ ZAČÍT STAVĚT!! Exkluzivně nabízíme velmi zajímavý pozemek s krásným výhledem v poptávané lokalitě Nebušic. Součástí prodeje je studie a projektová dokumentace pro stavbu dvou rodinných domů s platným územním řízením a platným souhlasem s provedením stavebního záměru. Všechny sítě na hranici pozemku. Velmi dobrá dopravní dostupnost jak na Letiště Václava Havla, tak k metru trasa A. V místě veškerá infrastruktura, lékař, škola, školka, Albert, pošta, Mezinárodní škola. DOPORUČUJEME.

Prodej stavebního pozemku 1500m2 Praha 6

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPraha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku1.500 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-03-094
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová