Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, 1323 m² - Praha-Lipence

Boudova, Praha

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji zasíťovaný stavební pozemek o výměře 1.323 m2 pro výstavbu rodinného domu v krásné lokalitě pražských Lipencí, s výhledem do okolí. Pozemek se nachází v klidné části obce, je mírně svažitý, a je umístěn na konci čerstvě zkolaudované komunikace, ulice Boudova. Na pozemek jsou přivedeny všechny zkolaudované inženýrské sítě: elektřina, plyn, voda, kanalizace, které jsou zakončeny v kiosku, resp. kanalizační / vodoměrné šachtě. Pozemek je čtvercového tvaru o základních rozměrech cca 39 x 34 m a umožní tak výstavbu i rozsáhlejšího rodinného domu či sídla.
Na pozemek je zpracován projekt pro výstavbu rodinného domu (vizualizace). Na hranici pozemku je umístěna stavební buňka.
V místě je kompletní občanská vybavenost, na kraji obce golfové hřiště či přístup k řece Berounce.
Výborné dopravní spojení po Pražském okruhu, nebo autobusem na metro Smíchovské nádraží.
Regulativy: Dle územního plánu se jedná o lokalitu OB-B (čistě obytné) s předpokládanou výstavbu rodinnými domy, se zastavitelností 30%.
Krásná lokalita vhodná pro rodiny s dětmi spojující výhody snadné dosažitelnosti centra Prahy a života v přírodě.

Prodej zasíťovaného stavebního pozemku, 1323 m² - Praha-Lipence

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBoudova, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku1.323 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceDlážděná
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-03-019
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose