vydané stavební povolení - prodej pozemku na výstavbu 3 RŘD, 1834 m² - Přerov nad Labem

Přerov nad Labem

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
  • Telekomunikace
9 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji stavební pozemek situovaný nedaleko východního okraje Prahy, v Přerově nad Labem. Součástí prodeje je také stavební povolení na výstavbu 3 vil, koncipovaných jako řadové rodinné domy. Všechny vily mají dispozici 5kk+terasa+garáž. Všechny inženýrské sítě na hranici pozemku (voda, kanalizace, el.energie, plyn, datový kabel). Vynikající dojezd do Prahy (napojení na D11, PID v dochozí vzdálenosti). Nespornou výhodou je také vlaková zastávka v sousedních Čelákovicích (pravidelné vlakové spojení na Masarykovo nádraží, cesta trvá 35minut).
Pozemek je čtvercový a rovinatý, severo-jižní orientace. Navržené 3 vily mají ploché střechy s možností umístění FTV panelů.
Každý z navržených domů má zahradu (580m2, 580m2, 640m2). Navrhované domy mají celkovou plochu (včetně garáže a balkonu) 211m2, 217m2, respektive 205m2. Je možné postavit domy jako 3 samostatná čísla popisná.
V obci je mateřská a základní škola, potraviny, pošta, zdravotnické středisko, rozlehlé zahradnictví. Přerov nad Labem je malebná, udržovaná, historická obec. První zmínky o obci pochází prokazatelně z roku 993. Nachází se zde populární skanzen lidové architektury, který funguje již více než 100 let (4.největší skanzen v Evropě a nejstarší u nás), pobočka Polabského národopisného muzea, zámek s renesančními sgrafity, několik dalších historických památek a přírodních rezervací a bývalé Keltsko-Slovanské opidum. Jsou zde cyklistické trasy a řeka Labe má v katastru obce splavný tok. Pozemek se nenachází v zátopové oblasti.
Pro ostatní informace volejte makléře.

vydané stavební povolení - prodej pozemku na výstavbu 3 RŘD, 1834 m² - Přerov nad Labem

Popis nemovitosti

Cena9 500 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPřerov nad Labem
OkresNymburk
Plocha pozemku1.834 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální elektrické, Jiné
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02133002
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg