Prodej pozemku 826m² s chalupou, Říčany - Voděrádky

U Boudů 10, Říčany - Voděrádky

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO. Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji pozemek o výměře 826 m2 v Říčanech – Voděrádkách u Prahy, na kterém stojí starší stavba - chalupa a stodola, vhodná pro celkovou přestavbu či výstavbu nového RD. Pozemek je v horní části široký cca 29 m, ve spodní části - zahradě o šířce 20 m, délka pozemku činí 37 m.
Chalupa je částečně podsklepená, o zastavěné ploše 120 m2, naproti které stojí stodola o užitné ploše 50 m2.
V místě jsou kompletní inženýrské sítě, do chalupy je zavedena elektřina 220/380, plyn, voda z vlastní studny, odpad je sveden do septiku. Obecní vodovod a kanalizace
je v ulici před domem. Zahrada se vzrostlými stromy nabízí dostatek prostoru pro odpočinek.
Obec Voděrádky jsou jihozápadní součástí Říčan, s dobrou dopravní dostupností, zastávka BUS Říčany - Voděrádky vzdálena cca minutu chůze, s dobou jízdy na nádraží Říčany 9 min, vlakem do Prahy na Hl. n. 29 min, autem - napojení na D1 (exit 12) ve vzdálenosti 2 km.
Říčany byly v posledních letech vyhlášeny jako nejlepší místo pro život v České republice, a nabízí kompletní občanskou vybavenost. Majitel si vyhrazuje právo přijmout vyšší nabídku. V případě zájmu Vám rádi zdarma zajistíme výhodné financování.

Prodej pozemku 826m²  s chalupou, Říčany - Voděrádky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaU Boudů 10, Říčany - Voděrádky
OkresPraha-východ
Plocha pozemku826 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-13-087
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose