Prodej stavební parcely 797 m², Na Zámku, Sadská

Na Zámku 168, Sadská

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Elektřina
prodáno

včetně provize a veškerých služeb

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi stavební pozemek o výměře 797 m² v ulici Na Zámku, Sadská, okrese Nymburk v blízkosti obce Hradištko – Kersko. Pozemek je dle územního plánu určen k výstavbě rekreačního objektu/ domu s číslem evidenčním. Jedná se o individuální rekreaci/ stavbu, která obvykle nepřesahuje 100 m², výškově 1. nadzemní podlaží s využitelným podkrovím. Pozemek se nachází v klidné lokalitě, kde je dostatek soukromí a okolí nabízí krásnou přírodu, sportovní využití, cyklostezky a jiné. Elektřina v dosahu, nutno vybudovat studnu a jímku/ septik či čistírnu odpadních vod. Pozemek se nenachází v povodňové/ záplavové zóně (zóna 1).

Pozemek je v katastrálním území Sadská přímo mezi hranicí obce Hradištka – Kerska. Občanská vybavenost v Sadské, MŠ, ZŠ, veterinář, lékaři, obchody, lékárna, úřady, pošta a jiné. Základní vybavenost v Hradištku, tj. MŠ, ZŠ a obchod, cca 2,5 km. Do centra města Sadská je vzdálenost od pozemku cca 3,5 km.

Zajímavá místa v okolí: osada Kersko – Hrabalova stezka, restaurace Hájenka (známá restaurace z českého filmu Slavnosti sněženek, minerální Svatojosefský pramen (v blízkosti restaurace u Pramene), Lesní ateliér Kuba, jezero Sadská, cyklostezky (směr Nymburk, Kostelní Lhota, Poděbrady…) a další.

V případě zájmu o prohlídku či o více informací mne prosím kontaktujte.

Prodej stavební parcely 797 m², Na Zámku, Sadská

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a veškerých služeb
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaNa Zámku 168, Sadská
OkresNymburk
Plocha pozemku797 m²
ZástavbaRekreační
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-03-006
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová