Prodej pozemku 1476m2, vydané stavební povolení na luxusní vilu s 5-ti bytovými jednotkami s rozlehlým bazénem, Chorvatsko, ostrov Brač

Splitska, Chorvatsko

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
  • Telekomunikace
5 990 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi jedinečný pozemek umístěný v malé, historický významné obci na ostrově Brač, 2km od pobřeží moře. Jedná se o téměř 1500m2 pozemku s projektem s vydaným stavebním povolením na stavbu dvoupodlažního, luxusního ubytovacího domu s 5ti samostatnými jednotkami (406 m2 terasy a bazény, 335m2 obytná plocha). V centrální části domu, ze které vybíhají tři samostatná ramena, je otevřená hala, procházející oběma podlažími, která umožňuje přístup na terasy a k bazénům všem ubytovaným.
Ve druhém podlaží domu najdete velkorysý prostorný apartmán 3kk (2+1), 160m2 (134m2 plus terasy) s vlastním obývacím pokojem, kuchyní, jídelnou.
Z apartmánu jsou dynamické výhledy na moře, horské masivy a vesnici s historickými památkami. Apartmán má samostatný vchod, šatnu, podle zvolené dispozice dvě oddělené ložnice každá s vlastní koupelnou.
V prvním nadzemním podlaží najdete 4 samostatné apartmány 1+KK (celkem 239m2), ke kterým náleží walk-in (summer) kuchyně s výměrou téměř 40m2. Každý apartmán má vlastní sociální zařízení s koupelnou. Z apartmánů se vstupuje přímo na zahradní terasu s bazény.
V projektu, který má vydané platné stavební povolení, se počítá s vlastním parkingem na pozemku (4, lze navýšit), rozlehlou zahradní terasou s celkovou výměrou 359m2 s dvěma navazujícími bazény (63m2).
Obec, ve které se pozemek s projektem nachází, je vyhledávaným turistickým místem. Jedná se o jedno z nestarších obydlených území v Chorvatsku, s řadou historických památek z ilyrského (kyklopského) období, situovaných do doby před až 5000 lety. Navazují na ně stavby starověkého Řecka a také Říma, s řadou obdivovaných reálií.
Ostrov Brač je 3.největší a zároveň nejvyšší ostrov z jadranského souostroví. Od 400mnm zde naleznete také borovicové lesy, je zde nejvyšší hora jadranského souostroví (780mnm).
Je zde vysoký počet dní slunečního osvitu v roce, z ostrova se stal vyhledávaný turistický cíl; jeho pláž Zlatý roh se pokládá za nejkrásnější na celém Jadranu. Jezdí zde několik pravidelných trajektových linek, 12km od pozemku.
Předností Brače jako střediska cestovního ruchu jsou především krásné pláže, hojnost středomořského rostlinstva v oblasti letovisek a hotelů, moderní hotely, apartmány, soukromé domky a vily. Ve větších střediscích pak nechybí nabídka možnosti sportovat (vodní sporty), a v letovisku Bol - výuka a provozování windsurfingu, jachtinku, potápění.
Pro ostatní informace volejte makléře.

Prodej pozemku 1476m2, vydané stavební povolení na luxusní vilu s 5-ti bytovými jednotkami s rozlehlým bazénem, Chorvatsko, ostrov Brač

Popis nemovitosti

Cena5 990 000 Kč včetně provize
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaSplitska, Chorvatsko
Plocha pozemku1.476 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Počet objektů1
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky021-13-237
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg