Prodej stavebního pozemku, 737 m², Stříbrná Skalice

Stříbrná Skalice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Komunikace
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Pokud hledáte stavební pozemek, vzdálený do padesáti kilometrů od Prahy, tak myslím, že stojí za to číst dál.

Nabízená nemovitost se nachází v okrese Praha – východ, v lehce svažitém terénu na okraji malebné obce Stříbrná Skalice . Postavíte-li své vysněné bydlení právě zde, budete svůj čas trávit v místě absolutního, ničím a nikým, nerušeného klidu, navíc s nádherným výhledem na okolní krajinu a do dění velkoměsta to budete mít opravdu kousek.

V místě je zavedena elektřina a vedena i kanalizační přípojka (nutno zřídit přípojku). Vodu si zajistíte vlastní studnou. Příjezdová komunikace je ve vlastnictví obce.

Pokud budete chtít jet do Prahy jinak než autem, můžete popojít pouhých 300 m a využít autobus příměstské hromadné dopravy, který Vás za padesát minut dopraví až na stanici metra C – Háje. Upřednostníte-li jízdu vlakem, tak Vám cesta na stanici Praha - Hlavní nádraží zabere lehce přes hodinku.

V obci najdete vše, co k běžnému životu potřebujete. Nachází se zde obchod s potravinami, několik základních a mateřských škol, ordinace lékařů pro děti i dospělé, pošta, knihovna, letní kino, obecní úřad, několik restaurací, cukrárna, papírnictví a sportoviště. V létě se můžete vykoupat v nedalekém Jevanském rybníku.

Milovníky kultury a historie určitě potěší množství památek v blízkém okolí, ke kterým můžete případně zajet i oblíbeným Posázavským Pacifikem (například kostel sv. Jana Nepomuckého, kostel sv. Jakuba v Rovné, klášter Sázava, Hvězdárna Ondřejov, zřícenina Hradu Stará Dubá, Hradiště Černé Budy na Krkavčích skálách, zámek Rataje, Muzeum hrnčířství v Kostelci nad Černými lesy).

V nedalekém městě Sázava můžete nakoupit v supermarketech Tesco a Penny Market. Najdete tam i moderní sportovní halu, společenský sál, tenisové kurty, atletickou dráhu nebo rekreační areál Sázavský ostrov (dětské hřiště s lanovkou, fotbalové, nohejbalové a volejbalové hřiště, ruské kuželky, venkovní ping pong, obří trampolína, koupání a lodě).

V okolí lze objednat vyjížďky na koních, cyklisté se jistě rádi napojí na Posázavskou cyklostezku, a najdete zde i mnoho zajímavých turistických tras . Na své si ve zdejší překrásné přírodě přijdou i houbaři a rybáři.

Přijďte se podívat!

Prodej stavebního pozemku, 737 m², Stříbrná Skalice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaStříbrná Skalice
OkresPraha-východ
Plocha pozemku737 m²
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14433377
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Vlak

Vlak

MHD

MHD

Kino

Kino

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais