Prodej stavebního pozemku 876m², Tišice, okr. Mělník

Polní, Tišice - Chrást

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Komunikace
prodáno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte stavební pozemek pouhých 20 km od hranice Prahy s výbornou dopravní dostupností do centra metropole? Pokud ano, tato nemovitost si zcela jistě zaslouží Vaši pozornost.

Výměra pozemku, určeného k výstavbě rodinného domu je 876 m², a jsou k němu vedeny nezbytné inženýrské sítě, zastavěná plocha může být maximálně 30 %.

Prodejny potravin, vlaková zastávka Tišice, základní škola, mateřská školka, restaurace, lékař, to vše v docházkové vzdálenosti, širší občanská vybavenost se nachází v nedalekých Neratovicích.

Vlakem jste v Neratovicích za pouhé 3 minuty, v Mělníku za 15 minut a Praze – Masarykově nádraží za hodinu. Autem zvládnete Neratovice a Mělník do 15 minut a Prahu kolem 40 minut

Prodej stavebního pozemku 876m², Tišice, okr. Mělník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPolní, Tišice - Chrást
OkresMělník
Plocha pozemku876 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14423836
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais