Stavební pozemek, obec Velké Pavlovice, Lokalita Ostrovec, CP 711 m2

Velké Pavlovice

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Komunikace
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Stavební pozemek v obci Velké Pavlovice v rozvojové lokalitě Ostrovec, který se nachází 10 km od Hustopečí a 40 km od Brna s dostupností autem z centra Brna do 30-40 minut a vlakem do 35 minut z Hlavního nádraží v Brně s přestupem v Zaječí.

Rohový pozemek má celkovou plochu 711 m2 a uliční šíři cca 24 m2 na západ a cca 28 m2 na jih. Veškeré inženýrské sítě a infrastruktura budou hotovy do konce roku 2022.

Velké Pavlovice jsou město v okrese Břeclav v Jihomoravském kraji, 17 km severozápadně od Břeclavi na řece Trkmance v tradiční vinařské oblasti pojmenované podle města Velkopavlovická vinařská podoblast. Žije zde přibližně 3 100 obyvatel.
Více informací u realitního makléře.

Stavební pozemek, obec Velké Pavlovice, Lokalita Ostrovec, CP 711 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVelké Pavlovice
OkresBřeclav
Plocha pozemku711 m²
KomunikaceZpevněná
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05423170
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek