Prodej, Pozemky pro bydlení, 1528m² - Veverské Knínice

Veverské Knínice

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
dohodou

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme pozemek nacházející se Okres Brno - venkov, Veverské Knínice. Prodej lukrativního rovinatého pozemku na okraji obce o celkové ploše 1528m2 pro účely drobné provozovny s bydlením. Pozemek je rovinatý, nachází se na okraji obce v oblasti průmyslové zony. Dle ÚP je plocha určena pro drobné podnikatelské aktivity spojené s bydlením. Je určena pro: drobné provozovny řemesel a služeb s navazujícím bydlením, obchodní a administrativní provozovny, maloobchodní a stravovací provozy, zahradnické provozovny, technické vybavení a ostatní provozovny s pracovními příležitostmi nerušící svým provozem okolí. Výškově lze umístit objekty s max. 2 nadzemními podlažími, střechy objektů mají být šikmé (sedlové, valbové, pultové). K umístění těchto staveb je nutno zajistit dopravní napojení a napojení na sítě technické infrastruktury. Parkování vozidel na vlastním pozemku. V současnosti je pozemek veden jako orná půda, šíře pozemku je 16,5 m. Výborná investiční příležitost. Krásné a klidné místo. Výborná dostupnost, do Brna 25 km, k dálnici 3 km. Doprava IDOS.

Prodej, Pozemky pro bydlení,  1528m² - Veverské Knínice

Popis nemovitosti

Cenadohodou
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVeverské Knínice
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku1.528 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObchodní a obytná
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08223108
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin