Pozemek pro výstavbu RD, 650 m2, v obci Vlašim - Domašín

Vlašim - Domašín

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
info v RK

Kupní cena zahrnuje DPH a kompletní napojení uvedených inženýrských sítí k hranicím jednotlivých parcel včetně napojení sjezdů z parcel k obecní příjezdové komunikaci.

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek k výstavbě RD o výměře 650 m2 v nádherné lokalitě obce Vlašim, městská část Domašín - Belvedér.

Pozemek má obdélníkový tvar a nachází se v nově vzniklé části města Vlašim. Dle Územního plánu je parcela vhodná pro individuální zástavbu rodinných domků. Parcela je umístěna v mírně svažitém terénu v zastavitelném území s nerušeným jižním a jihozápadním výhledem na okolní malebnou středočeskou krajinu, zámecký park a město Vlašim.

V současné době probíhají práce na zajištění napojení přípojek IS (veřejný vodovod, odpadní kanalizace, elektřina 230V) z hlavních řadů k jednotlivým stavebním parcelám v lokalitě s napojením sjezdů parcel k obecní příjezdové komunikaci (předp. dokončení jaro 2023). Pozemek bude mít ke dni uzavření Kupní smlouvy dokončené vlastní vodovodní a kanalizační přípojku, rozvaděč elektrické energie a vlastní sjezd z obecní příjezdové komunikace. Plynová přípojka není součástí napojení na parcely, plyn je však veden v místě příjezdové komunikaci.

Obecní příjezdová komunikace bude rozšířena, dle již schváleného stavebního povolení v právní moci a uzavřené Dohody o umístění a realizaci stavby s městem Vlašim.

V obci je veškerá občanská vybavenost: čtyři MŠ, tři ZŠ, tři SŠ, odborné školy i učiliště, dále koupaliště se třemi bazény a tobogány, zimní stadion, atletický ovál, skatepark, tenisové dvorce, loděnice, letní kino atd.

Velmi dobrá pěší dostupnost (cca do 10 min.) zámeckého parku, centra Vlašimi s obchody, nákupními středisky, zdravotnickými zařízeními, školami a mateřskými školkami, restauracemi apod. Dopravní dostupnost osobním automobilem je z D1 směr Praha – Brno sjezd na 41. km nebo na 49. km, dále směr Vlašim – Domašín, nebo silniční síť SČ kraje, okres Benešov, Vlašim – Domašín- Autobusem PID č. 406 zastávka Vlašim, Domašín – brána (směr Roztyly – Vlašim, žel. st.) nebo č. 799 (směr Vlašim, žel.st. – Benešov, Terminál), popř. MHD 1 (Vlašim, ZŠ u Vorliny – Vlašim, Hrazená Lhota).

Vlašim je atraktivní a klidná lokalita s romantickým zámeckým parkem podél Blanice, který patří svou rozlohou k největším parkům ve střední Evropě, a díky své infrastruktuře rovněž jedinečným místem k bydlení.

Kupní cena zahrnuje DPH a kompletní napojení uvedených inženýrských sítí k hranicím jednotlivých parcel včetně napojení sjezdů z parcel k obecní příjezdové komunikaci.

Doporučujeme prohlídku. Pro více informací kontaktujte makléře.

Pozemek pro výstavbu RD, 650 m2, v obci Vlašim - Domašín

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK Kupní cena zahrnuje DPH a kompletní napojení uvedených inženýrských sítí k hranicím jednotlivých parcel včetně napojení sjezdů z parcel k obecní příjezdové komunikaci.
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVlašim - Domašín
OkresBenešov
Plocha pozemku650 m²
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08133005
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder