Prodej stavebního pozemku 4 630 m², Vlašim - Znosim

Vlašim - Znosim

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme ke koupi stavební pozemek ve Vlašimi - část obce Znosim. Na pozemku o velikosti 4 630 m² lze vystavět solitérní dům, dvojdomek i řadový dům. Zastavitelná plocha je přibližně 1 425 m². Pozemek má vodovodní přípojku, elektřinu na pozemku a vlastní hluboký vrt na vodu. Kanalizace v obci není. Lze vybudovat ČOV či jímku. Pozemek leží na kraji obce a za ním již nelze stavět, což Vám zajistí soukromí a výhled do přírody.

Pod pozemkem se stáčí řeka Blanice a příjemně zurčí a dokresluje zdejší krásnou atmosféru. Ideální místo pro život s dostatkem prostoru a přírody kolem.

V obci je vlaková stanice na trase: Benešov - Vlašim - Trhový Štěpánov. Dále je zde autobusová doprava na trase: Vlašim - Znosim - Nesperská Lhota.

Obec leží 2km západně od Vlašimi. Je zde několik cyklostezek a nabízí pěší výlety po okolí, například do zámeckého parku. Ve městě Vlašim se pak nachází řada historických a kulturních památek (zámek Vlašim, Zámecký park, Děkanský chrám svatého Jiljí a další), hvězdárna, řada restaurací a kaváren, zimní stadion, plavecký bazén, několik sportovišť včetně skateparku, jezdecká stáj Vlašim a mnoho dalšího. Ve městě je i veškerá občanská vybavenost včetně MŠ, ZŠ, lékaře, obchodů či čerpací stanice.

Tento jedinečný pozemek je vhodný pro klidné bydlení v těsné blízkosti historického města s jeho benefity. Bližší informace Vám ráda poskytnu po telefonu či e-mailu. Těším se na Vás na prohlídce.

Prodej stavebního pozemku 4 630  m², Vlašim - Znosim

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVlašim - Znosim
OkresBenešov
Plocha pozemku4.630 m²
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14233080
Kontaktovat makléře