Prodej pozemku pro výstavbu RD 1 300 m2, Vlastějovice

Vlastějovice 3

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
2 495 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi pozemek pro výstavbu RD/chaty v obci Vlastějovice, okr. Kutná Hora.

Pozemek se nachází na pravém břehu řeky Sázavy v malebné obci Vlastějovice, poblíž Zruče nad Sázavou. Pozemek se nachází na jižním svahu s nádherným výhledem na zahradu a okolí.

Pozemek je v tuto chvíli v katastru nemovitostí jako celek, ale lze jej rozdělit na více na inzerovaných 1 300 m2. Celek je oplocen, pro vstup na pozemek majitel počítá se zřízením věcného břemene chůze a jízdy se spoluvlastnictvím ideální poloviny pro nabízený pozemek.
V komunikaci je jak vodovod, tak kanalizace, na pozemku se nachází vodovodní šachta. V současné chvíli je chata připojena na lokální pramen vody a odpady jsou řešeny vlastní jímkou na pozemku.

V obci Vlastějovice naleznete základní občanskou vybavenost (potraviny, pošta, škola, školka atd.). Veškerá občanská vybavenost je pak v nedaleké Zruči nad Sázavou či Ledči nad Sázavou. Dojezd do Prahy či Brna zajišťuje kromě vlaku (linka S80 směr Ledeč nad Sázavou – Čerčany), také autobus linky 776 směr Zruč nad Sázavou a autem po D1 (sjezd na 56. km) je dojezd do Prahy cca 1 hodina a do Brna 1,5 hodiny.

V okolí je nádherná příroda vhodná pro houbaření, možnost koupání, vodáctví a rybaření v nedaleké Sázavě. Okolí Sázavy patří k nejpůvabnějším koutům naší země, k tomu se přidává nespočet kulturních památek a zajímavostí. Pro své výlety můžete vyrazit na nedaleký zámek ve Zruči nad Sázavou, pivovar v Kácově, hrad v Ledči nad Sázavou či zámek přímo v obci Vlastějovice. Děti i dospělé pak určitě nadchne projížďka legendárním Posázavským Pacifikem. Krásná poloha obce a malebné okolí řeky Sázavy s možností podnikání nádherných, ať už pěších, cyklistických či vodáckých výletů po okolí, vede k velké návštěvnosti tohoto kraje a rozvoji turismu.

Pokud máte rádi turistiku, vodáctví a hledáte rekreační chatu v klidném prostředí je tato nabídka určená právě pro vás.

Doporučujeme prohlídku! Čas prohlídky si rezervujte u makléře.

Prodej pozemku pro výstavbu RD 1 300 m2, Vlastějovice

Popis nemovitosti

Cena2 495 000 Kč
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVlastějovice 3
OkresKutná Hora
Plocha pozemku1.600 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceŠtěrková
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08123045
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder