Jižně orientovaný zasíťovaný stavební pozemek, 1047m2, Vysoký Újezd - 12 min na Zličín

Rochlova, Vysoký Újezd

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
  • Telekomunikace
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji kompletně zasíťovaný (voda, kanalizace, elektřina, plyn a optický kabel) jižně orientovaný stavební pozemek o výměře 1.047m2 v rozvíjející se obci Vysoký Újezd u Berouna v krásné krajině nedaleko od Prahy (12 min. autem na metro Zličín).

Pozemek má následující stavební regulativ: zastavěnost max. 30%, vzdálenost staveb od hranice pozemku 3,5 m., možno postavit dům s plochou střechou (2 nadzemní podlaží) výška atiky 6,7m nebo dům se šikmou střechou s výškou hřebene 9m. Další podrobné informace ohledně podmínek výstavby v lokalitě rádi poskytneme případně můžete najít na webových stránkách obce Vysoký Újezd.

Pozemek se rozšiřuje směrem na jih a má jen dva sousedící stavební pozemky. Rozšířenýjižní konec zahrady je v sousedství pole, kde není v budoucnu plánovaná žádná výstavba, a nabízí nerušený výhled do okolní malebné středočeské krajiny.

Nemovitost byla zasíťována v rámci developerského projektu Zámecké zahrady Vysoký Újezd a mimo již zmiňovaných kompletních inženýrských sítí je v lokalitě již vybudována příjezdová komunikace s chodníky, veřejné osvětlení a osazena zeleň.

Vysoký Újezd je moderní rozvíjející se obec v blízkosti Prahy a Berouna s vlastní radnicí, základní školou, školkou, supermarketem, poštou, restaurací. Samostatným lákadlem je vyhledávané golfové 18 jamkové mistrovské hřiště v golfovém klubu Albatross Golf Club. V okolí obce pak naleznete mnoho zajímavých a navštěvovaných míst jako je hrad Karlštejn, lom Amerika, lokalita Svatý Ján a další zajímavá místa v čisté přírodě Českého krasu.

Obec Vysoký Újezd leží za jihozápadním okrajem Prahy ve směru na Beroun. Díky dálnici D5 je v ideální dojezdové vzdálenosti do hlavního města – metro Zličín 12 min., letiště V. H. 20 min, centrum Prahy 25 min, nebo do města Berouna 13 min.

Možno částečně financovat převzetím hypotéky s atraktivní úrokovou sazbou ve výši 1,44% p.a.

Podrobnější informace rádi poskytneme na osobním setkání při prohlídce tohoto zajímavého pozemku.

Jižně orientovaný zasíťovaný stavební pozemek, 1047m2, Vysoký Újezd - 12 min na Zličín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRochlova, Vysoký Újezd
OkresBeroun
Plocha pozemku1.047 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky11023028
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg