Pozemek pro stavbu RD - 807m2 v obci Vysoký Újezd

Vysoký Újezd - Kuchař

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Odpad
  • Plyn
  • Telekomunikace
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout pozemek pro stavbu rodinného domu v klidné lokalitě v obci Vysoký Újezd - 13km od metra Zličín. Jihozápadně orientovaný, rovinatý pozemek o výměře 807 m2 se nachází v nově vzniklé lokalitě a má kompletní inženýrské sítě. ( voda, kanalizace, elektřina, plyn, internet ). Zastavěnost pozemku činí 30% z celkové výměry. Pozemek je určen ke stavbě rodinného domu s dvěma nadzemními podlaží, šikmou, nebo plochou střechou.
Jedná se o klidné bydlení v přírodě vhodné pro toho kdo chce žít v přírodě a zároveň být v dosahu Prahy.

V obci naleznete veškerou občanskou vybavenost (obchod, Golfový resort, Základní škola Lety, T. J. Sokol Vysoký Újezd, a další). Dopravní dostupnost do Prahy je necelých 25min autobusem na metro Zličín. Domluvte si prohlídku tohoto pozemku ještě dnes. Rádi Vám poskytneme více informací.

Pozemek pro stavbu RD - 807m2 v obci Vysoký Újezd

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVysoký Újezd - Kuchař
OkresBeroun
Plocha pozemku807 m²
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02123116
Kontaktovat makléře
Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček