Zahrada Libušino údolí, Brno, CP 548 m2, vhodný i pro individuální rekreaci

Libušino údolí, Brno - Pisárky

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
  • Komunikace
prodáno

+ provize RK 63 000 včetně DPH

Popis a parametry nemovitosti

The garden is located in the cadastral area of Brno-Pisárky and is accessible from Libušino údolí Street. The land is located on a gentle slope. The land consists of two plots with a total size of 548 m2. According to the approved draft zoning plan, which will enter into force in 2022, the front part of the land (approx. 160 m2) is in the area of housing B and it is also the area of gardens, where the construction of garden cottages, detached, up to 40 m2 including verandas, entrances and terraces, on one floor with the possibility of a basement and the use of the attic. Water, gas and electricity are led to the surrounding land. More information from a real estate agent.

Zahrada Libušino údolí, Brno, CP 548 m2, vhodný i pro individuální rekreaci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 63 000 včetně DPH
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaLibušino údolí, Brno - Pisárky
OkresBrno-město
Plocha pozemku548 m²
KomunikaceAsfaltová
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-13-217
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek