Pozemek - zahrada s chatou Popůvky, 711 m2, vhodný pro individuální rekreaci

Popůvky

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
  • Voda
  • Elektřina
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Chatová oblast je položena mezi Žebětínem a Popůvkami. Autem se z Brna na chatu dostanete do 10 minut. Zastavěná plocha je 49 m2 (90m2), plocha zahrady je 662 m2, celková plocha pozemků je 711 m2. Dřevěná chata s kamennými základy a se sedlovou střechou má jedno nadzemní podlaží, kde najdete prostorou prosklenou terasu, kuchyňku, obývák s krbem a koupelnu. Při vstupu do chaty je kůlna se záchodem. Chata je převážně podsklepená. Nemovitost je připojena k místnímu rozvodu elektřiny 220/380 V, má domácí čističku, dvě studny (spodní užitková, vrchní tři roky zpět pitná), má nádrž na dešťovou vodu. Dle územní plánu se jedná o pozemek k individuální rekreaci s hlavním využitím pro výstavbu objektů pro individuální rekreaci se zázemím, s výškou objektu max. 1 nadzemní podlaží, podsklepením a podkrovím, střecha šikmá, je také nutné respektovat charakter a objem zástavby stávajících objektů individuální rekreace (dostavba). V současné chvíli v okolí chaty jsou objekty, které se využívají celoročně, mají zastavěnou plochu okolo 100m2, mají podkroví a jsou podsklepené. Přes obec teče Troubský a Augšperský potok, na kterém se nachází Horní a Dolní rybník, jež mají rozlohu 13,72 hektarů. Popůvky leží 12 km jihozápadně od středu Brna pod zalesněnými kopci Bobravské vrchoviny. Katastrální území má rozlohu 746 hektarů. Nejvyšší bod u Kývalky je ve výšce 434 m n. m. Kopce jižně od obce mají nadmořskou výšku 364 m (Lísek) a 428 m (Popůvecký vrch), severně položené Frejdy či Frédy 367 m, Baba na západě 424 m. Výměra lesů činí celkem 426 hektarů. Více informací u realitního makléře.

Pozemek - zahrada s chatou Popůvky, 711 m2, vhodný pro individuální rekreaci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaPopůvky
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku711 m²
Poloha objektuSamostatný
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-13-079
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek