Prodej zahrady 756 m² s chatkou, Svatá Kateřina, část obce Šebrov-Kateřina, okr. Blansko

Šebrov-Kateřina

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
prodáno

+ provize RK 5 % + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji zavlažovanou pěstěnou okrasnou zahradu ve Svaté Kateřině, část obce Šebrov-Kateřina v okrese Blansko o výměře 756 m² v blízkosti lesa. Pozemek je oplocený, rovinatý, čtvercového půdorysu a nachází se na něm unimo buňka vytápěná přímotopem s kuchyňkou a s možností přespání pro 2 osoby, pergola pro posezení a relaxaci a ohniště. Dále zde naleznete kůlnu a chemické WC. Zahrada se nachází v ploše pro rodinnou rekreaci a je možné na ní postavit stavbu pro rodinnou rekreaci o maximálně jednom nadzemním podlaží s možností půdní vestavby. Nyní se projednává změna územního plánu, která umožňuje na pozemku postavit chatu až o výměře 50 m².
Na pozemek je dotažena elektřina a obecní vodovod. Kanalizace ani jímka není. Pozemek o šíři cca 26 m je dostupný autem po obecní nezpevněné cestě. Zahrada není zatížená žádným věcným břemenem. Není vhodná ke stavbě objektu k trvalému bydlení. Volná od 30. 9. 2021. Možnost koupě z vlastních finančních zdrojů, prodejem jiné nemovitosti či spotřebním úvěrem. V případě zájmu kontaktujte makléře. Majitel si vyhrazuje právo na výběr konečného zájemce. V případě vyššího počtu zájemců může dojít k navýšení kupní ceny.

Prodej zahrady 756 m² s chatkou, Svatá Kateřina, část obce Šebrov-Kateřina, okr. Blansko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 5 % + DPH
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaŠebrov-Kateřina
OkresBlansko
Plocha pozemku756 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-13-161
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková