Novostavba bungalovu 4+kk s garáží a zahradou, Mladkov

Mladkov 111, Boskovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Garáž
prodáno

vč. provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Zvažujte koupi rodinného domu ? Nabízíme ke koupi samostatně stojící novostavbu nízkoenergetického rodinného domu s dispozicí 4+kk s garáží a zahradou. Při projektování domu byl kladen důraz na praktickou vnitřní dispozici, nízké provozní náklady a ideální orientaci ke světovým stranám. Dům je jednopodlažní, nepodsklepený, postavený osvědčenou patentovanou technologií.
Celková plocha pozemku činí 616m2, z toho zastavěná plocha je 161m2. Centrem domu je prostorný obývací pokoj ( se vstupem na terasu ) s jídelnou a navazujícím prostorem kuchyně. Klidovou zónu pak tvoří ložnice ( také se vstupem na terasu ), dva pokoje ( rovněž se vstupem na terasu ) a koupelna. V domě je také myšleno na dostatečné úložné prostory.
Dispozice domu : zádveří (5,4m2), obývací pokoj (28,1m2), kuchyně (10,3m2), komora (1,6m2), ložnice (14,6m2), 1.pokoj ( 12,8m2), 2.pokoj (12m2), koupelna s WC (6,9m2), samostatné WC (2,35m2), technická místnost ( 4,9m2), chodba (10,5m2), garáž (30,3m2) a terasa (52,4m2).
Dům je navržen jako nízkoenergetická stavba splňující přísné limity a budoucí majitelé tak mají jistotu, že náklady za energie budou nízké. Pro stavbu domu jsou použity nejkvalitnější stavební materiály a během procesu stavby rovněž osvědčené postupy. Revoluční skeletový systémem technologie výstavby – systémem ocelových stavebnicových domů. Střešní krytina - pálená taška. Okna plastová zasklená termoizolačním bezpečnostním trojsklem, kliky na oknech bezpečnostní. Vstupní dveře do domu hliníkové s bezpečnostním kováním. Vytápění - podlahové elektrické s teplotním čidlem v každé místnosti napojené na řídící systém Loxone. Dále je možnost instalace krbu nebo krbových kamen - dům má komín. Součástí technického vybavení domu je solární ohřev TUV, větrání místnotí rekuperační jednotkou (zdravé prostředí bez tvorby plísní), dále ve třech obytných místnostech s orientací na západ je instalována klimatizace LG (chlazení/topení - tepelné čerpadlo - možnost dalšího dodatečného rychlého vyhřátí nebo vychlazení místnosti). Podlahové krytiny - vinyl v pokojích, dlažba v zádveří, tech. místnosti, koupelně a WC, interiérové dveře a obložky, koupelna, WC a tech. místnost - keram.obklady + sanita. Okolo domu budou provedeny terénní úpravy, pozemek bude částečně oplocen, terasa připravena pro finální pokládku dlažby, na pozemku osazena podzemní nádrž 9m3 na sběr dešťové vody. Fasáda - omítka + krásný dekorativní prvek v podobě kamenného obkladu. Mladkov je velice příjemným místem pro život, a to nejen díky plné občanské vybavenosti ( mateřské školy, základní školy, sportoviště, nemocnice atd. ) v přilehlých Boskovicích, ale i díky malebné přírodě v okolí obce.
Pro další podrobné informace neváhejte kontaktovat makléřku.

Novostavba bungalovu 4+kk s garáží a zahradou, Mladkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaMladkov 111, Boskovice
OkresBlansko
Velikost4 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná136 m²
Plocha podlahová136 m²
Plocha pozemku616 m²
Plocha zastavěná161 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2019
GarážAno
Terasaano (52 m²)
KomunikaceDlážděná
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
Velmi úsporná B
114 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky132-102-326724
Kontaktovat makléře