Prodej rodinného domu 5+2, obec Branky.

Branky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Naše realitní kancelář Century 21 Váš Realitní Partner Vám exkluzivně zprostředkuje prodej rodinného domu o dispozici 5+2 v centru obce Branky nedaleko od Valašského Meziříčí.
V domě jsou dvě bytové jednotky - 2+1 ve zvýšeném přízemí, 3+1 s balkonem v prvním patře, jeden pokoj a rozlehlá půda s terasou v podkroví. Dům je z větší části podsklepený (dílna, prádelna, sklad paliva).
Vytápění bytové jednotky v přízemí je plynové, první patro pak kotlem na pevná paliva. Do domu je zavedena voda ze studny i z veřejného vodovodu. Dům je napojen na kanalizaci. Většina oken byla vyměněna za plastová.
K domu patří samostatná garáž, podsklepený zahradní domek, kůlna a skleník. Zahrada o celkové výměře 2660m2 je osázena ovocnými stromy a je ze všech stran oplocená. V případě zájmu zůstane novému majiteli k dispozici zahradní nářadí a vybavení domu.
V obci je školka, první stupeň základní školy, obchod a pošta. Krásné bydlení v přírodě s dobrou dostupností města Valašské Meziříčí.
Majitel si vyhrazuje právo prodat tuto nemovitost nejvyšší nabídce. Zajistíme Vám nezávazné porovnání nabídek na financování koupě tohoto domu. Rádi Vás s nemovitostí seznámíme na osobní prohlídce, zavolejte.

Podívejte se na naši videoprohlídku - https://www.youtube.com/watch?v=NNKRkE2vCV8

Prodej rodinného domu 5+2, obec Branky.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaBranky
OkresVsetín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná170 m²
Plocha pozemku2.830 m²
Plocha zastavěná170 m²
Plocha zahrady2.660 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky133-02-034
Kontaktovat makléře
Ing. Adéla Vymětalíková
CENTURY 21 3D Reality
+420 603 885 715
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-adela-vymetalikova
IČ: 68172630

Vystudovala jsem obor finance na Vysoké škole ekonomické v Praze. Během studií jsem dva roky strávila v zahraničí (Austrálie, Německo). Posledních více než 15 let se věnuji obchodu, financím a od roku 2011 též realitám pod hlavičkou Century21. Specializuji se na spolupráci s podnikateli na prodeji / pronájmu jejich komerčních a rezidenčních nemovitostí. Zajistím financování koupě a pojištění nemovitosti. Hovořím česky, anglicky a pasivně rusky a německy. Práce je mým koníčkem. Vyzkoušejte mé služby.

Kontaktovat makléře
bgIng. Adéla Vymětalíková