Novostavba domu 4+kk, 135m2 s vlastní zahradou a dvojgaráží v Rezidenci Obřanská v Maloměřicích

Obřanská 340/135, Brno - Maloměřice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Nízkoenergetický
  • Garáž, Parkovací stání
14 000 000 Kč

1a, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Soukromí, vysoký standard, rezidenční bydlení, vlastní parkovaní a v blízkosti centra města.

Těmito hodnotami jsem Vám chtěl přestavit Vaše nové bydlení v Rezidenci Obřanská v Maloměřících, kde se Vám bude velmi příjemně žít a kvalitně bydlet.

Chtěli byste ve svém novém domově zažívat klid a pohodu, a přesto mít na dosah ruch města? Rezidence Obřanská splní vaše přání. Tento menší bytový dům v klidné čtvrti Brna s výbornou dopravní dostupností do centra i dál nabízí sedm bytů v dispozicích od 1+kk po 4+kk. Většina bytů je orientována do odpočinkové zóny zahrady s vzrostlou okolní vegetací. Celý vnitřní prostor zahrady bude oddělen od ulice rolovacími vraty pro vaše bezpečí a soukromí.

Rezidence Obřanská vám nabídne bydlení v sedmi bytech v klidné čtvrti Brna v blízkosti centra. Brno – Maloměřice-Obřany se rozkládají na severovýchodním okraji Brna po obou březích řeky Svitavy a představují vstupní prostor do nejjižnější části CHKO Moravský kras.

Rezidence je do ulice charakteristická svou navrženou fasádou z cihelných pásků, která zaručuje bezúdržbovost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Parter domu je podržen zvoleným materiálem (obkladové desky Fundermax). Z ulice je přístupná samostatná komerční jednotka. Většina bytů má přímý výstup do venkovního prostoru, v horních patrech pomocí zastřešených teras.

Samozřejmostí všech bytů je vysoký standard vybavení, do kterého patří například velké terasové dveře, vinylové podlahy, velkoformátové obklady a dlažby, předokenní elektrické žaluzie a další. Všechny zařizovací předměty v koupelnách a na WC nesou názvy známých značek, jako jsou JIKA, LAUFEN, GROHE, KLUDI apod.

Parkování je zajištěno na vlastním pozemku ve střední zastřešené části vnitrobloku, s kapacitou 8 míst. Střecha je zároveň využívána pro pochází terasy z bytů a také zastřešení přechodové části z parkování do rezidence, takže při deštivém počasí se domů při vysednutí z auta dostane bez jediné kapky deště. Zahrada v zadní části pozemku je využívána jako dětské hřiště a park s možností aktivního trávení volného času. Zadní část pozemku je zamýšlena jako klidová část se vzrostlou zelení v přímé vazbě na nábřeží řeky Svitavy.

Neváhejte mě kontaktovat, dohodnout se na termínu setkání v kanceláři nebo přímo na místě, kde Vám vše rád přestavím a ukáži, jak bude vypadat Vaše nové bydlení v Rezidenci Obřanská.

Novostavba domu 4+kk, 135m2 s vlastní zahradou a dvojgaráží v Rezidenci Obřanská v Maloměřicích

Popis nemovitosti

Cena14 000 000 Kč 1a, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaObřanská 340/135, Brno - Maloměřice
OkresBrno-město
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná135 m²
Plocha podlahová136 m²
Plocha pozemku92 m²
Plocha zahrady92 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (37 m²)
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
Velmi úsporná B
40 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14432183
Kontaktovat makléře