Prodej RD Brno - Starý Lískovec 2+1, sklep, dvorek, zahrádka

Svah, Brno - Starý Lískovec

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám jedinečnou možnost ke koupi řadového rodinného domu 2+1 v Brně Starém Lískovici. Jedná se o jednu z nejvyhledávanějších lokalit v Brně, která má perfektní dostupnost občanské vybavenosti, MHD, ale i dálnice D1. Nabízený dům je ke kompletní rekonstrukci. Celková výměra pozemku činí 165 m². Dispozice: 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a WC, chodba. U domu se nachází malý dvorek, sklep a zahrádka o výměře cca 34 m². Uliční šíře domu cca 6,5 m. Dům je napojen na všechny Inženýrské sítě, jako je elektřina, plyn, kanalizace a obecní vodovod. V současnosti je plynoměr demontovaný. Dům nabízí kompromis, mezi bydlením v bytě a rodinném domě. Majitel si vyhrazuje právo konečného výběru zájemce. Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, proto uvádíme třídu G. Dům lze hradit z vlastních zdrojů, z úvěru či prodejem jiné nemovitosti.
V případě zájmu o prohlídku či více informací kontaktujte makléře.
Kupní cena nemovitosti uvedená v inzerátu je pouze orientační. V případě vyššího počtu zájemců může dojít i k jejímu zvýšení.

Prodej RD Brno - Starý Lískovec 2+1, sklep, dvorek, zahrádka

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaSvah, Brno - Starý Lískovec
OkresBrno-město
Velikost3 pokoje
Plocha užitná55 m²
Plocha pozemku165 m²
Plocha zastavěná125 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-323
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková