Prodej, Rodinný dům v pohádkové lokalitě 155m²

Býšovec - Smrček

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji samostatně stojící rodinný dům, v pohádkové lokalitě, na pomyslné hranici kraje Brno- venkov a začátku kraje Vysočiny v okrese Žďár nad Sázavou, tento rodinný dům se nachází v krásném prostředí Vysočiny, pouhý 1 kilometr od hradu Pernštejn. Obytná plocha tohoto domu činí 155m2 a celková výměra pozemků je 1060 m2 jehož součásti jsou vzrostlé ovocné stromy, studna s pitnou vodou, udírna, dřevník, terasa s pergolou, skleník, garáž využívající se jako dílna. Krásný dům o dispozici 4+1 s garáží je částečně podsklepený a byl průběžně rekonstruován a modernizován až do dnes (nová plastová okna, střecha, kompletně nová koupelna...). Nemovitost nabízí poklidné bydlení v obětí přírody bez nutných investic a úprav. Z veřejných sítí je do domu přivedena elektřina, vlastní zdroj pitné vody - studna vlastní vrt, obecní kanalizace a septik, vytápění domu je zajištěno tuhými palivy v kombinaci s elektrickými přímotopy. v těsné blízkosti domu se nachází nově vybodovaný přírodní biotop s cirkulující vodou, čištěnou rostlinami. Areál je vybaven sociálním zařízením a lavičkami. Sloužící k rekreaci i jako zásoba vody pro případ požáru. V okolí biotopu byly provedeny sadové úpravy, vysázeny keře a květiny, vymezující a zkrášlující celý areál. V blízkosti obce naleznete mateřské školy, základní školy gymnázia, restaurace, obchody, nákupní centra, hasičský sbor, myslivecké sdružení, tělovýchovné jednoty. V zimním období je možné využívat lyžařská střediska. Z dalších zajímavých míst je např. 14 km vzdálený známý Šiklův Mlýn, rozhledna Karasín, Vírská přehrada, Brno je vzdálené 45 km a Nové Město na Moravě 23 km, Bystřice nad Pernštejnem 10min jízdy autem.

Prodej, Rodinný dům v pohádkové lokalitě 155m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaBýšovec - Smrček
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost4 pokoje
Plocha užitná155 m²
Plocha podlahová155 m²
Plocha pozemku1.060 m²
Plocha zastavěná93 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1938
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-02-348
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin