Prodej RD 3+kk/65 m², pozemek 282 m², Cerhýnky, Kolín

Cerhenice - Cerhýnky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize, právních služeb a poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout k prodeji cihlový rodinný dům o dispozici 3+kk v osobním vlastnictví s užitnou plochou 65 m² a celkovou výměrou pozemku 282 m² v obci Cerhýnky, okres Kolín. Dům prošel celkovou rekonstrukcí a to nová střešní krytina, fasáda, nová plastová okna a dveře, elektřina v mědi, odizolované a betonové podlahy, obezdění ytongem a zateplené stropy. Možnost půdní vestavby. Pozemek je celý oplocen. Dispozice RD: chodba, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, koupelna s vanou a toaletou, pokoj, technická místnost a ložnice. Vytápění elektrokotlem, bojler na ohřev vody, vlastní studna – vodárna s čerpadlem, elektrika 220-360 V a septik. Možnost připojení plynu, kanalizace a na obecní vodovod (vše ihned u domu). Občanská vybavenost Městys Cerhenice cca 300 m pěší chůzí (zkratkou), automobilem či autobusovou dopravou 1,6 km – MŠ, ZŠ, pošta, lékař, obchody, hřiště, vlakové nádraží a jiné. Autobusová zastávka přímo v Cerhýnkách. Cerhenice 1,6 km, Pečky cca 6 km, Kolín a Poděbrady 13 km. Prozatím PENB – G, aktuální se již zpracovává. Pro více informací mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 3+kk/65 m², pozemek 282 m², Cerhýnky, Kolín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, právních služeb a poplatků
KategorieRodinné domy
LokalitaCerhenice - Cerhýnky
OkresKolín
Velikost3 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná65 m²
Plocha podlahová65 m²
Plocha pozemku282 m²
Plocha zastavěná282 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Mimořádně nehospodárná G
252 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-102-316626
Kontaktovat makléře
Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová