RD 3+kk se zimní zahradou a garáží 136 m2

Ke Skále, Chýně

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám cihlový přízemní rodinný dům 4+KK, v současné době 3+KK o celkové užitné ploše 136 m2, z toho 81 m2 jsou obytné prostory, zimní zahrada má rozlohu 28 m2 a velká garáž 27 m2. Jedná se o polovinu dvojdomku.
V domě se nachází prostorný a světlý obývací pokoj s kuchyní orientovaný na severovýchod. Dětský pokoj a ložnice jsou orientovány na východ a jsou vybaveny vestavěnými skříněmi. Vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. V koupelně se nachází vana s umyvadlem, toaleta je samostatná a její součástí je i malé umyvadlo. Velkou předností domu je nádherná zimní zahrada s jídelním stolem, posezením a vířivou vanou. Součástí domu je i velká garáž.
Lokalita obce Chýně se nachází na pomyslné spojnici mezi Hostivicemi a Rudnou, nedaleko od Prahy - Zličín. Díky své poloze na západním okraji Prahy nabízí Chýně ideální spojení bydlení nadosah přírodě, přesto však s dobrou dopravní dostupností do metropole. Její strategická poloha mezi dálnicí D5 na Plzeň a dálnicí D6 na Karlovy Vary se zkrátí čas potřebný k cestování nejen do Prahy. Spojení s centrem zajišťují také příměstské vlaky jedoucí odsud až přímo na Smíchovské nádraží. K cestě do práce, do školy nebo za zábavou můžete využít také pravidelné autobusové linky MHD jedoucí na metro "B" Zličín. V obci naleznete kompletní občanskou vybavenost, jako je mateřská a základní škola, obchod, praktický lékař, kadeřnictví, pošta, minipivovar, restaurace, knihovna, fotbalové hřiště atd. K velkým nákupům nebo zábavě můžete využít blízkého komplexu – obchodní a zábavní centrum Zličín, které nabízí jak pestrou škálu zboží a služeb, tak například multikino, množství kaváren a restaurací, fitness atd. Ostatní sportovní vyžití jako je tenis, squash, fitness, sauna, solárium atd. naleznete v přímo sousedících Hostivicích. V nedalekém okolí naleznete také Český kras, či hrad Karlštejn. Tyto lokality přímo vybízejí k projížďkám na kole, nebo k rodinným výletům do přírody.

RD 3+kk se zimní zahradou a garáží 136 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaKe Skále, Chýně
OkresPraha-západ
Velikost3 pokoje
VlastnictvíU majitele
Plocha užitná136 m²
Plocha podlahová81 m²
Plocha pozemku350 m²
Plocha zastavěná193 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby2013
ZařízenýČástečně
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-102-319548
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder