Rodinný dům 113 m², se dvěma koupelnami - Dubno u Příbrami

Dubno 146

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej moderního rodinného domu dispozice 3+kk s užitnou plochou 113 m², se dvěma koupelnami, na pozemku o rozloze 1.275 m², v obci Dubno 2 km od Příbrami a 5 km od dálnice D4 ve směru na Prahu.

Tato kompaktní nemovitost je vkusnou kombinací účelné stavby s moderními prvky podporujícími nízkonákladové bydlení. Poloha domu, postaveného v roce 2018 v klidné zóně rodinných domů na kraji obce poskytuje majiteli příjemné klidné bydlení.

Dominantou interiéru je rozlehlý obývací pokoj s krbovými kamny a kuchyňským koutem s menší komorou. Pokoj má prosklené dveře připravené jako výstup na terasu, kterou lze za domem dobudovat. Z chodby se krom pokoje vstupuje do ložnice s vlastní koupelnou a WC, do dalšího pokoje, koupelny samostatného WC a prostorné šatny.

Dřevostavba je konstruována tzv. sendvičovou stěnou se zateplením polystyrenem a minerální vatou. Střecha značky Satjam, model Grandeplus, povrchová úprava RAL – hnědá. Vytápění podlahovými elektrickými tepelnými fóliemi Fénix s vlastním termostatem v každé místnosti. Sekundární vytápění zajišťují krbová kamna HAAS+SOHN s komínem Schiedel – úprava antracit. Ohřev vody 2 bojlery. Plastová okna s trojskly jsou vybavena žaluziemi. Dům má slaboproudé rozvody antény a internetu s přípravou na kamerový systém.

Vhodně situovaný pozemek s připravenými základy na zahradní domek, větší kůlnu či skleník a dostatečným prostorem pro venkovní terasu poskytuje komfort pohodlného bydlení.

Výhodou bydlení je výborná dopravní dostupnost (krom blízké dálnice také 150 metrů vzdálená zastávka autobusu pražské integrované dopravy). V blízkosti rybník Novák, 23 km vzdálená Orlická přehrada, 33 km vzdálená vodní nádrž Slapy.

Náklady na bydlení ve výši 3.900 Kč.

Doporučujeme prohlídku.

Rodinný dům 113 m², se dvěma koupelnami - Dubno u Příbrami

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaDubno 146
OkresPříbram
Náklady na bydlení3.900 Kč
Velikost4 pokoje
Plocha užitná113 m²
Plocha pozemku1.275 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2018
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Velmi úsporná B
129 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12822054
Kontaktovat makléře
Ing. Jiří Hruška
CENTURY 21 OK Centrum
+420 602 439 243
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jiri-hruska
IČ: 46009680

Většinu své profesní dráhy jsem zasvětil snaze přinášet klientům opravdu kvalitní služby. Prodej podle potřeb klienta je dnes bohužel v mnoha firmách, obzvláště korporátního typu, více zbožným přáním či spíše chimérou. Možnost podnikat tak, aby byl každý náš klient s našimi službami a servisem skutečně spokojený, považuji za obrovskou výsadu.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jiří Hruška