Prodej, Rodinné domy, 365 m² - Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves

Nová Ves 385, Frýdlant nad Ostravicí

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
10 240 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím výjimečnou prostornou nemovitost v podhůří Moravskoslezských Beskyd ve městě Frýdlant nad Ostravicí.

Největší předností domu je velikost a dostatek prostoru. Dům je členěn do 3 samostatných částí, které pokud budete chtít mohou fungovat zcela samostatně:

A) Rodinný dům – prostor pro bydlení
B) Podnikání – prostor pro podnikání nebo sídlo firmy
C) Byt 2+kk - prostor pro bydlení pro Vaše rodiče, děti nebo pro dlouhodobý pronájem

Všechny 3 části mají svůj samostatný vchod. Zároveň jsou všechny části vzájemně propojeny a můžete je používat k jednomu účelu - bydlení pro Vaši rodinu.

A) Rodinný dům – prostor pro bydlení
V přízemí domu se nachází obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, posilovna, zastřešená terasa, WC, koupelna a technická místnost. Rohová kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči navazuje na jídelnu a dále pokračuje do obývacího pokoje s kamny. Dále je v přízemí posilovna. Z obývacího pokoje a posilovny je výstup na terasu. Zastřešená terasa je ideální místo pro Vaše rodinné setkání.
V prvním patře jsou 4 samostatné ložnice, koupelna, šatna a WC. Ze 2 ložnic si můžete z prostorného balkónu užívat výhledu na Ondřejník.

B) Podnikání – prostor pro podnikání nebo sídlo firmy
Tento prostor se samostatným vchodem můžete používat pro Vaše podnikání. Skládá se z předsíně, jednoho velkého pokoje, který lze rozdělit do dvou částí. Dále je tento prostor vybaven  samostatnou kuchyňkou a WC.

C) Byt 2+kk – prostor pro bydlení pro Vaše rodiče, děti nebo pro dlouhodobý pronájem

Tento prostor se samostatným vchodem můžete používat pro samostatné bydlení pro Vaše rodiče nebo děti, případně pro dlouhodobý pronájem. Skládá se z předsíně, jednoho velkého pokoje s kuchyňským koutem, krbem a výstupem na zahradu. Dále je tento prostor vybaven  koupelnou se sprchovacím koutem a WC. V prvním patře naleznete prostornou ložnici.

Dům Vás jistě zaujme svou prostornou terasou a velikostí svého pozemku, který Vám nabízí dostatek prostoru pro odpočinek a relaxaci. Vzrostlé túje Vám poskytnou pocit soukromí a bezpečí. Výhled ze zahrady na Ondřejník Vás dozajisté nadchne.
Z terasy je výhled na celou zahradu. Svou velikostí umožňuje setkání s rodinou a přáteli pro 20 lidí.

Pro Vaše auta jsou zde 2 zastřešená stání a dalších 5 parkovacích ploch.

Pokud jste aktivní lidé, zaujme Vás možnost sportování – kolo, lyže, turistika, ale i golf. Takže se budete cítit jako na na dovolené.

V zadní části pozemku je hospodářská budova. Zpevněnou a zastřešenou část můžete využít například jako kotec pro Vašeho psa. Další část je k využití pro zahradní techniku, sekačku trávy a podobné vybavení. Další samostatná místnost je vhodná pro uskladnění věcí, pro dílnu, garáž nebo motocykl.

To vše 15 až 25 minut od Frýdku-Místku a Ostravy. Pokud hledáte překrásné bydlení pro svou rodinu, zavolejte mi ještě dnes.

Prodej, Rodinné domy, 365 m² - Frýdlant nad Ostravicí - Nová Ves

Popis nemovitosti

Cena10 240 000 Kč včetně provize a právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaNová Ves 385, Frýdlant nad Ostravicí
OkresFrýdek-Místek
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná365 m²
Plocha pozemku2.409 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování5
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09522022
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper