Prodej rodinné domu, 262 m² - Hanušovice

Zábřežská 232, Hanušovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně představujeme prodej tohoto rodinného domu, který lze využívat jako rodinná chalupa nebo i na komerční využití. Pokud tedy máte velikou rodinu nebo spoustu přátel a chcete trávit zimní radovánky ale i letní v srdci Hrubého Jeseníku, je tento dům/horská chata pro vás ideální řešení. Chata je nadstandardně vybavena. Disponuje totiž 9 místnostmi, dvěma kuchyněmi a dvěma koupelnami. Přízemí: velký obývací pokoj, jídelna, 2 kuchyně, koupelna, ložnice a místnost na sportovní vybavení (lyže, kola..), případně lze také využít jako další ložnice. V patře nalezneme 5 ložnic a jednu koupelnu. V současné době je zde celkem 14 postelí. Jedna kuchyň je vybavena myčkou, el. troubou a sporákem, lednicí a dřezem. Druhá kuchyň je vybavena el. troubou a sporákem, lednicí a dřezem. V obývacím pokoji se nachází veliká kachlová kamna, kterým lze vytápět celý dům nebo můžete vytápět elektrikou. Chata stojí na pozemku o velikosti 733 m², kde se nachází větší pergola, kterou oceníte hlavně v letních měsících při rodinných oslavách. Další nevídaností této chalupy je předpřipravený vinný sklípek, který si nový majitel musí dodělat ale hlavně dodat svá oblíbená vína.

Dům lze využíti i k podnikatelským záměrům třeba jako penzion.

Dům se nachází ve městě Hanušovice, které leží ve druhém nejvyšším pohoří v České republice s názvem Hrubý Jeseník. Právě to dodává chatě výjimečnost, jelikož se v okolí 15 km nachází Lyžařská střediska. Například lyžařské středisko Ski Kunčice, Ski areál Kraličák. Hrubý Jeseník je mezi lyžaři zapsán jako místo, kde jsou ty nejlepší sněhové podmínky v České republice. Vleky se tu rozjíždějí už na začátku listopadu, a když jsou příznivé podmínky, tak sezóna v Jeseníkách končí až v polovině května. Průměrná nadmořská výška Hrubého Jeseníku se pohybuje nad hranicí 800 m. Symbolem pohoří Hrubý Jeseník je bezesporu jeho nejvyšší vrchol – Praděd, který se s nadmořskou výškou 1491 metrů řadí na páté místo mezi našimi horami. V létě tu, ať už na kole, nebo pěšky, turisté denně zdolávají desítky kilometrů a stále mají co poznávat. Vděčným cílem pro výlety je vrchol Pradědu, Petrovy kameny neblaze proslulé ve spojitosti s čarodějnickými procesy.

A teď ještě něco pro milovníky piva. Mimo jiné město Hanušovice je známé díky zdejšímu pivovaru Holba, který se nachází pouhých 364 m od chalupy, tudíž pánové, budete to mít opravdu blízko z hospody. :)

Prodej rodinné domu,  262 m² - Hanušovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaZábřežská 232, Hanušovice
OkresŠumperk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná262 m²
Plocha pozemku733 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2008
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová, Neupravená
TelekomunikaceKabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14732019
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Kino

Kino

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola
základní

Školka

Školka

Erika Mezková
CENTURY 21 Diamonds
+420 739 628 801
[email protected]
www.century21.cz/makler-erika-mezkova
IČ: 07227795

Být realitním makléřem je pro mě naplněním, a proto do mé práce vnáším takové nadšení. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti.

Se svými klienty jednám s úctou, respektem a hlavně na základě empatie. Věřím, že více společně strávený čas s mými klienty přispívá k lepšímu a rychlejšímu obchodu. Také může vést k další vzájemné spolupráci a co víc, i k možnému přátelství.

Vždy se snažím, aby moji klienti byli spokojeni a s každou novou zakázkou poskytovat profesionálnější služby. Neustále se vzdělávat, a to nejen v realitním směru ale také lidském a duševním. Ráda se seznamuji s lidmi, navazuji nové vztahy a nové příběhy. Realitní svět podle mě není jen o nemovitostech, obchodě, penězích ale hlavně o lidských vztazích.

Kontaktovat makléře
bgErika Mezková