Novostavba RD 4+kk, 60 m², pozemek 974 m², Hradištko – Kersko

Hradištko 807

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Nízkoenergetický
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi menší, ale velmi útulnou nízkoenergetickou dřevostavbu RD/ novostavbu z roku 2021 o dispozici 4+kk s užitnou plochou 60 m² a výměrou pozemku 974 m² v obci Hradištko – Kersko, okrese Nymburk. Dům je zkolaudován jakožto rodinný dům s číslem popisném. Při výstavbě RD byly použity kvalitní a moderní stavební materiály. Dům je zateplen a obložen dřevem z modřínu, střešní krytina PVC hydroizolační fólie a tepelná izolace Isover TOPSIL, okna Hesta 6-ti komorové, dvousklo, barva antracit včetně francouzských oken, sítě proti hmyzu a žaluzie, terasa z modřínu (53 m²), krbová kamna ABX Atlantik 5 III, vytápění přímotopy Fenix Atlantic, elektrický bojler na ohřev vody 50 l od výrobce Ariston, elektřina 230 – 400 V a obecní vodovod. Dále se na pozemku nachází kopaná studna hluboká 15 m s novým čerpadlem. Odpadní voda je řešena přes anaerobní separátor AS-ANASEP, který je určen na čištění odpadních vod (2x nádrž). Je to zařízení určené k anaerobnímu předčištění odpadních vod a následné účinné separaci nerozpuštěných látek, pozn. technologie anaerobního separátoru AS-ANASEP je založena na inovaci tradičního septiku navrženého dle norem EN 12566-1 a ČSN 75 6402 s optimalizovaným prouděním v celém objemu nádrže. Dům je vybaven kamerovým systémem ovládaný přes mobilní aplikaci a požárními čidly. Pozemek je oplocen. Vjezd na pozemek je řešen elektrickými vraty na dálkové ovládání. Dům je připraven ihned k nastěhování.


Dispozice RD:
- chodba,
- obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, krbovými kamny a vstupem na terasu přes francouzské okno, moderní kuchyňská linka je vyrobena přímo na míru včetně vestavných elektrospotřebičů, tj. vestavná elektrická a mikrovlnná trouba Bosch, lednice s mrazákem Whirlpool, myčka na nádobí a indukční deska rovněž od výrobce Bosch,
- ložnice s prostornou vestavěnou šatní skříní a vstupem na terasu přes francouzské okno,
- 2krát pokoj,
- koupelna se sprchovým koutem a toaletou.


V obci Hradištko - Kersko se nachází ZŠ, MŠ, obchod s potravinami, lékař, restaurace, hospůdky, knihovna, jezdecká škola a další. Pošta cca 5 km ve městě Sadská, kde se nachází písečné jezero, obchody, pekařství, lékárna, zvěrolékař atd. Veškerá občanská vybavenost ve městě Nymburk cca 12 km, tj. nemocnice, poliklinika, školy a školky, finanční úřad, vlakové nádraží, fitness, Lidl, Kaufland, Penny, Alber a mnoho dalšího. Lázeňské město Poděbrady je vzdálené cca 16 km.

Dopravní spojení:
Automobil, autobus (autobusová zastávka 10 m od domu), nejbližší vlakové spojení z Lysé nad Labem nebo Čelákovic směr na Prahu, dálnice. Obec Hradištko – Kersko se nachází 30 km od Prahy.

Zajímavá místa: osada Kersko – Hrabalova stezka, restaurace Hájenka, minerální Svatojosefský pramen (v blízkosti restaurace u Pramene), Lesní ateliér Kuba, cyklostezky a krásná příroda… Rozhodně doporučuji prohlídku nemovitosti.

V případě zájmu o více informací či prohlídku nemovitosti mne prosím kontaktujte.

Novostavba RD 4+kk, 60 m², pozemek 974 m², Hradištko – Kersko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHradištko 807
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná60 m²
Plocha pozemku974 m²
Plocha zastavěná72 m²
Plocha zahrady902 m²
Užitná plocha přízemí60 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2021
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Terasaano (53 m²)
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt, Septik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Velmi úsporná B
141 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-12-030
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Škola

Škola

Školka

Školka

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová