Prodej rodinného domu 448m v ulici Zámecká Jirny

Zámecká, Jirny

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Garáž
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej nemovitosti, která Vás zaujme svým potenciálem. Jedná se o 4 budovy s celkovou plochou pozemku 1298m2, které jsou poskládány tak, že zajistí bydlení dvěma generacím. Budovy jsou na pozemku 448m2 s nádvořím o velikosti 188m2. Bylo postaveno jako zemědělská usedlost a proto bylo myšleno na spousta zázemí (stodola, chlévy, dílna). Celý objekt je v původním stavu. Oba domy mají plastová okna a je zde po rekonstrukci elektřina.
První RD je pokoj s předsíní, kuchyní, koupelna se sprchou a WC. Možnost využití půdního prostoru. U tohoto domu je garáž na jedno vozidlo.
Druhý RD tvoří byt o velikosti 3kk, Kuchyň je průchozí do obývacího pokoje. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a je spojena s WC. Vytápění je plynové nebo možnost topení na tuhá paliva. Teplá voda je řešena přes elektrický bojler Sklepní prostor tvoří dvě části.
Tato nemovitost se hodí i na podnikatelské záměry, které jdou spojit s bydlením. Průchodem do zadní části pozemku naleznete krásnou zahradu, která zajistí soukromí a klid domova. Doporučuji prohlídku této víceúčelové nemovitosti, která je centru obce. Obec Jirny se nachází v okrese Praha-východ, v blízkosti exitu 8 z dálnice D11. Rozkládá se asi dvacet dva kilometrů východně od centra Prahy a devět kilometrů jižně od města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav.
Pokud je toto to pravé pro vás, neváhejte mě kontaktovat pro domluvení prohlídky. Ráda vám nemovitost představím. Financování vám mohu zprostředkovat.

Prodej rodinného domu 448m v ulici Zámecká Jirny

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaZámecká, Jirny
OkresPraha-východ
VelikostAtypický
Plocha užitná448 m²
Plocha pozemku1.298 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet domů2
Počet objektů4
Sklepano
KomunikaceBetonová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky138-02-042
Kontaktovat makléře