Dvougenerační rodinný dům - dřevěný srub, vhodný též pro podnikání

Kamenice - Těptín

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji jedinečný rodinný dům, dřevěný srub, na Praze východ, v osadě Těptín, poblíž obce Kamenice, o celkové užitné ploše 320 m2. Tento dvougenerační dům, který byl postaven kanadskou technologií, Vás nadchne svojí vzdušností, velkolepým prostorem a příjemnou atmosférou. Samozřejmě nechybí stylové venkovní posezení s grilem a altánem. Pro milovníky zahradničení se na zahradě o velikosti cca 1000 m2 nachází skleník, zahradní podsklepený domek a vzrostlá, pravidelně udržovaná zahrada, vč. studny s velmi kvalitní vodou. Kutilové jistě ocení dvougaráž, ve které je vše připraveno na běžnou údržbu či servis automobilů, vč. vnitřního rozvodu vzduchu a tlakové myčky. Pro příznivce golfu se poblíž nachází golfové hřiště Štiřín. Rodiny s dětmi jistě ocení blízkost Hornopožárských lesů i malebnou okolní přírodu. Na pozemku se dále nachází přístřešek pro 2 automobily či loď a přímo před domem je možné zaparkovat až 6 dalších automobilů. V případě zájmu, je zde dostatek prostoru na vybudování bazénu. Dům byl postaven v roce 2014 s důrazem na kvalitu všech použitých materiálů a v souladu se zdravým životním stylem. V roce 2018 získal ocenění v prestižní evropské soutěži Genius Awards a to hned v několika soutěžních kategoriích. Nový majitel jistě ocení ještě dva roky trvající záruky na stavební práce, okna i tepelné čerpadlo. Dalším významným bonusem této nemovitosti je absolutní soukromí a klid. Dům je vhodný pro vícepočetnou rodinu či pro zájemce, kteří chtějí skloubit bydlení a podnikání, neboť se jedná o dvougenerační dům se dvěma samostatnými vstupy. Pro více informací kontaktujte realitní makléřku.

Dvougenerační rodinný dům - dřevěný srub, vhodný též pro podnikání

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaKamenice - Těptín
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná320 m²
Plocha podlahová257 m²
Plocha pozemku1.137 m²
Plocha zastavěná204 m²
Plocha zahrady933 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2014
ZařízenýAno
Míst k parkování8
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1x dvougaráž
Výtahne
Balkónano (9 m²)
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynIndividuální
OdpadJímka
TopeníJiné
Velmi úsporná B
114 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky047-02-051
Kontaktovat makléře
Vítězslava Fenclová
CENTURY 21 Happy Investment
+420 606 618 991
[email protected]
www.century21.cz/makler-vitezslava-fenclova
IČ: 01979779

Moje profesní kariéra byla vždy velmi úzce spjata s vedením jednání s osobnostmi jak byznysu a politiky, tak například s umělci.

12 let jsem pracovala jako obchodní a marketingová manažerka klubu HC Energie K. Vary s níž se mi podařilo získat úžasné ocenění v podobě titulů Mistr a Vicemistr ELH. Před tím jsem působila v reklamní a PR agentuře na pozici umělecké produkční. Řešení “problémů”, organizace a koordinace kulturních, sportovních i společenských akcí byla moje parketa. Profesní zkušenosti jsem dále získávala v cestovním ruchu a lázeňství, ale také v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.

Sama nějaké nemovitosti vlastním a jak se říká “vše má svůj čas”, takže čas na obor realit u mne “dozrál” v roce 2018, kdy jsem zahájila činnost realitní zprostředkovatelky a využiji zde všechny dosud nabyté
zkušenosti. Jsem pečlivá, komunikativní, spolehlivá a dle zpětných informací i příjemná a profesionální. V realitním oboru se samozřejmě pravidelně školím a vzdělávám, abych Vás džunglí realit provedla bez zbytečných průtahů a komplikací.
Pokud tedy přemýšlíte o prodeji své nemovitosti, neváhejte mne kontaktovat. Domluvíme si osobní schůzku nebo můžeme nezávazně pohovořit telefonicky.

Při své práci používám dostupné moderní marketingové nástroje pro prezentaci nemovitostí jako je 3D scan nemovitostí, virtuální prohlídka, profesionální foto, 2D nebo 3D půdorysy, home staging, prezentační videa na YouTube a samozřejmostí je inzerce na takřka všech dostupných realitních serverech, vč. propagace na Facebooku.

Se mnou budou mít Vaše rodinné klenoty zajištěny ten nejlepší servis a péči :).

Těším se na příjemná setkání, ze kterých velmi často vznikají nová přátelství.

Kontaktovat makléře
bgVítězslava Fenclová