Prodej RD 3+kk, 67 m2, pozemek 189 m2, Kamenné Zboží, okr. Nymburk

Kamenné Zboží 74

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi rodinný dům o dispozici 3+kk o užitné ploše 67 m2 a výměrou pozemku 189 m2 v obci Kamenné Zboží, které je vzdálené 2 km od města Nymburk. Dům je před rekonstrukcí, ale i přesto lze dům ihned obývat. V domě jsou nová plastová okna a zděná přístavba zádveří s dostatkem světla. Dům nabízí půdu s velmi zachovalými trámy o výměře 47 m2, kde je možné vybudovat podkroví a přizpůsobit na dispozici 5+kk. Dům je z části podsklepen, resp. jsou zde dva sklepy. Jeden sklep je zpřístupněn z domu a druhý z venku. Na pozemku stojí zděná garáž (16 m2) a bývalý chlév/ dílna (12,370 m2). Vytápění domu akumulačními kamny, nový bojler na ohřev vody, zavedený internet, obecní vodovod a kanalizace, původní elektřina 230V – 400V.

Dispozice RD:
Zádveří/ vstup do domu, chodba/ předsíň, obývací pokoj s kuchyní, pokoj a ložnice, menší chodbička, ze které je vstup do spižírny (lze využít jakožto technickou místnost nebo pro budoucí schodiště do podkroví) a vstup do sklepa, koupelna s vanou a toaletou, kde je umístěn bojler na ohřev vody.

Obec Kamenné Zboží je vzdálené pouhé 2 km od města Nymburk, kde je veškerá občanská vybavenost, tj. MŠ, ZŠ, obchody, hypermarkety, úřady, nemocnice, lékaři, fitness, sporty, zábava pro dospělé i děti, vlakové nádraží a mnoho dalšího. V obci je také železniční stanice (430 m od domu) a jezdí zde i autobusy přímo do města Nymburk. V obci je obchod s potravinami (cca 20 m od domu), farmářská prodejna, hřiště, hospůdka a obecní úřad.

Pro více informací či prohlídku mne prosím kontaktujte.

Prodej RD 3+kk, 67 m2, pozemek 189 m2, Kamenné Zboží, okr. Nymburk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaKamenné Zboží 74
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná67 m²
Plocha pozemku189 m²
Plocha zastavěná189 m²
Plocha dílen12 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky120-12-028
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Kristýna Bohuslavová
CENTURY 21 Excellent Reality
+420 739 353 732
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-bohuslavova

"Zvažujete Vy či Vaši blízcí prodej neboli pronájem Vaší nemovitosti? Pokud ano, svěřte svoji nemovitost profesionálně vyškolené realitní makléřce, kde je spolupráce založena především na důvěře a spolehlivosti.

Dovolte mi se Vám na úvod krátce představit. Od roku 2009 žiji s rodinou v klidné obci Hradištko - Kersko, okrese Nymburk, kde jsem si splnila sen o bydlení. Před prací realitní makléřky jsem se řadu let věnovala distribuci a tvorbě vlastních křížovkářských časopisů. V roce 2016 jsem vstoupila do celosvětové franšízové společnosti CENTURY 21, jakožto jednatelka a realitní makléřka kanceláře CENTURY 21 Excellent Reality sídlící na Boleslavské třídě v Nymburce. Práce realitní makléřky mne naplňuje, jelikož každý úspěšně uzavřený realitní obchod má svůj příběh. Prošla jsem si veškerým školením, které pro nás zajišťuje centrála CENTURY 21 Czech Republic a byla vyznamenána certifikáty.

Co Vám mohu nabídnout?

Přátelský a lidský přístup ke svým klientům, kteří se v průběhu obchodu stanou mými přáteli, jelikož práce v realitách není pouze o zprostředkování prodeje, ale i o vzájemném porozumění, poznání, spolehlivosti, potřebách druhých a hlavně o důvěře. S klienty trávím spoustu času a hledám vždy nejlepší řešení pro obě strany, jelikož spokojenost klientů je pro mne prioritou a výhrou. Spolupracujeme se smluvním partnerem Hafner & Partneři advokátní kancelář, s.r.o. Dále se zabýváme výkupem nemovitostí s exekucí či výkupem před dražbou, vyplacení exekucí a mnoho dalšího."

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bohuslavová