Prodej, Rodinné domy, 137 m² - Kladno - Kročehlavy

Trojanova 374, Kladno - Kročehlavy

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
8 390 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný dům, který je určen pro pohodlný život čtyřčlenné rodiny. Dispozice domu nabízí obytnou plochu 137 m2, zastavěnou plochu 190 m2 a zahradu 269 m2. Bohatý vnitřní prostor zahrnuje obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, 3 ložnice. Součástí rodinného domu je zádveří, vstup do sklepa a na půdu, koupelna s vanou a WC, dále koupelna se sprchovým boxem a WC. Jedná se o rohový dům, rok rekonstrukce 2021. Dispozice 4+1 se zahradou, s možností půdní vestavby (3+KK s koupelna a WC), příprava na vodu, otop plyn a elektro. Prostorná kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem: 38,28 m2 - Kuchyňská linka na míru ,,Sconto“ včetně spotřebičů ,,Electrolux a Beko“. Manželská Ložnice: 20,65 m2. Koupelna v domě č. 1: 6,23 m2 s rohovou vanou, toaletní skříňkou včetně umyvadla, zrcadlem, a WC. Koupelna v domě č. 2: 3,32 m2: sprchový box, WC, toaletní skříňka včetně umyvadla, zrcadlo. Při vstupu do domu se nacházíme ve vstupní hale: 9,86 m2 s botníkem a šatní skříní, následuje chodba: 3,93 m2 a 4,36 m2. Dětský pokoj č.1: 17,77 m2, dětský pokoj č.2: 24,54 m2. Schody na půdu: 4,03 m2, schody do sklepa: 4,03 m2. V obytných pokojích je použita plovoucí laminátová podlaha, v koupelnách a chodbě keramická dlažba, stropní led osvětlení. Dům byl postaven v kombinaci cihla a kámen, zateplení pouze přístavku: vstupní chodba a technická místnost. Fasáda: břizolit, interiér: hladký štuk. Střešní krytina: betonová taška, střecha sedlová. V celém RD jsou zhotoveny dveře včetně obložek, okna plastová dvouskla v bílé barvě osazena žaluziemi „FEXI“. Vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel – „Junkers“ – topná tělesa, ohřev vody bojler „Bosh“. Bydlení v zástavbě RD, v docházkové vzdálenosti centra města, vyjížďky na kole, či každodenního ranního běhání. Kde jinde v Kladně máte hned za svým plotem takové možnosti, a při tom bydlíte zcela v centrem města na dosah ruky. Pozemek je z ½ zatravněn, z ½ dlažba hned u vstupní brány – tento prostor je určen k parkování pro 2 osobní auta, vstup na pozemek zajišťuje křídlová brána a branka. Průměrné celkové měsíční náklady na provoz jsou 8.300,-Kč (voda 2.500,-Kč, plyn 4.000,-Kč, elektro 1.800,- Kč - INOGI, internet – optický kabel). Nemovitost lze financovat HYPO úvěrem, který Vám velmi ráda zařídím. PENB není k dispozici.

Prodej, Rodinné domy, 137 m² - Kladno - Kročehlavy

Popis nemovitosti

Cena8 390 000 Kč včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaTrojanova 374, Kladno - Kročehlavy
OkresKladno
Velikost4 pokoje
Plocha užitná137 m²
Plocha pozemku459 m²
Plocha zastavěná190 m²
Plocha zahrady269 m²
Užitná plocha přízemí137 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
Počet bytů1
Sklepano (13 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky10632054
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová