Prodej, Rodinné domy, 151m² - 6+1, Kladno

Hromadova 2404, Kladno

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

RD 6+1, plocha užitní 150,78 m2, plocha obytná 116,2 m2, částečně podsklepený, řadový – kraj. Střecha sedlová, střešní krytina Bramac s plechovými žlaby a svody na dešťovou vodu. Vnější omítky jsou štukové ze 60% je stavba zateplená. Rodinný dům vystavěn v roce 1939, současnými majiteli užíván od roku 2005, (rekonstrukce: zateplení domu 2/3, stavební úpravy interiéru, elektřina v mědi), kolaudace 3/2004. Po dobu užívání až do roku 2015 rekonstrukce interiéru: podlahy, vytápění, dveře včetně obložek, snížené stropy, zateplení půdního prostoru). 1 PP: schodiště betonové, podlahová krytina dlažba, úložný prostor včetně kotelny, plynový kotel Dakon, který zajišťuje vytápění a ohřev TUV. 1 NP: vstupní chodba (2x vstup do domu z ulice Hromadova a ze zahrady) podlahová krytina keramická dlažba, koupelna: rohová vana, umyvadlo + toaletní skříňka, topný žebřík, splachovací WC, podlahová krytina a obklad keramická dlažba. Obývací pokoj s pracovnou, podlahová krytina keramická dlažba, ložnice se šatnou a vestavěnými skříněmi, podlahová krytina plovoucí. 2 NP: po betonové schodišti – podlahová krytina dlažba se dostaneme do obytného 2 NP. Vstupní chodba, podlahová krytina keramická dlažba, Koupelna: sprchový box, umyvadlo + toaletní skříňka, topný žebřík, splachovací WC, podlahová krytina a obklad keramická dlažba. Vstup na půdu: úložný prostor. Kuchyň včetně jídelny a spíže: kuchyňská linka včetně spotřebičů Fagor, podlahová krytina keramická dlažba. Obývací pokoj: jedná se o otevřený prostor, který společně s kuchyní tvoří jeden celek, podlahová krytina plovoucí. Chlapecký pokoj: podlahová krytina plovoucí, dívčí pokoj: balkón, vestavěná skříň, podlahová krytina plovoucí. Interiérové dveře včetně obložek Sapeli, okna plastová včetně žaluzií, sádrové omítky + stropy osazeny bodovými světli. Topná tělesa v každé místnosti včetně koupelen. IS. Obecní vodovod, plynofikace, el. 220 i 380, obecní kanalizace, Internet: Klfree, TV: satelit, Skyline, pozemní anténa. Vstup na pozemek: branka + pojezdová brána na dálkové ovládání, dvůr je vydlážděn zámkovou dlažbou, pergola včetně el. rozvodu a rozvodu vody, krb včetně udírny. Garáž: vystavěna v roce 1970, roleta na dálkové ovládání, prostor na 1 osobní vůz. Obvodové zdivo o tloušťce 30 cm, střecha mírně pultová se žlaby a svody. Dílna: prostor určena na skladování a hobby, zdroj 380. Zahrada o výměře 104 m2 – zatravněna, osázena okrasnými stromy a keři. Pozemek je oplocen: zděná podezdívka včetně sloupků opatřena dřevěnými plaňkami, zděný plot výšky cca 2,5 m. Velmi žádaná část města Kladna, dobrá dopravní dostupnost, občanská vybavenost v dosahu, okolní zástavba obytná, les. V případě zájmu mě kontaktujte na níže uvedený e-mail či mobil.

Prodej, Rodinné domy, 151m² - 6+1, Kladno

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK, včetně právního servisu, včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaHromadova 2404, Kladno
OkresKladno
Náklady na bydlení6.500,- Kč/měs.
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná151 m²
Plocha podlahová116 m²
Plocha pozemku383 m²
Plocha zastavěná279 m²
Plocha zahrady104 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2005
Rok výstavby1939
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Počet bytů1
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky055-02-009
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová