nabízí, prodej, rodinné domy

Hýlov 41, Klimkovice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Garáž, Parkovací stání
12 990 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Moderní rodinný dům s velkou zahradou, vinným sklípkem, garáží pro dvě auta, krbem, klimatizací. A to zdaleka není vše. Pojďme si jej představit podrobněji.

Z Ostravy jste tu za pár minut. Cestou si můžete všimnout, že v dosahu je vše, co člověk běžně potřebuje. Školka, škola, obchod, restaurace, pošta. Otevřou se vám výhledy po okolí i na panorama Beskyd. A navíc ta úžasná příroda, která začíná doslova za domem. Okolí protkané stezkami pro pěší i cyklisty.

Dvě parkovací místa před domem, další dvě v garáži. A co vás čeká uvnitř? Projdete zádveřím a ocitnete se v prostorné předsíni. Z předsíně je vstup do obýváku, kuchyně s jídelnou, ložnice, koupelny s toaletou a na schody do 1. patra.

Kuchyň nabízí prostornou a moderně vybavenou kuchyňskou linku na míru s barovým pultem a spotřebiči renomovaných značek Bosch, Fagor a Whirpool. V barevně sladěné jídelní části se nachází stůl pro 6 osob. Kuchyň s jídelnou je díky dvěma oknům krásně prosvětlená.

Z kuchyně vedou dvoukřídlé široké dveře do prostorného obýváku, který opticky rozšiřuje prosklený vstup do zimní zahrady a výstup na vytápěnou terasu. V chladných dnech si zde vychutnáte teplo z krbových kamen, kterými vytopíte obývák i kuchyň s jídelnou. V létě zajišťuje příjemnou teplotu klimatizace.

Ložnice s oknem do zahrady nabízí dostatek klidu i soukromí.

V koupelně si můžete dopřát sprchu i horkou vanu. Samozřejmostí je umyvadlo se zrcadlem.

Do patra, kde se nachází další 4 pokoje, samostatné WC, koupelna a technická místnost, pohodlně vystoupáte po dřevěných točitých schodech.

První pokoj s vlastní šatnou oslní velkým prostorem, který ještě umocňuje denní světlo, které sem proniká díky kombinaci klasického a střešního okna. Pokoj je navíc projektovaný tak, aby jej bylo možné jednoduše přestavět na kuchyň, a získat tak "druhou bytovou jednotku".

Druhý pokoj má výstup na terasu, ze které se můžete kochat výhledem na celou zahradu. Výstup na terasu nabízí i třetí pokoj, který potěší vlastní šatnou. Čtvrtý pokoj zaujme vikýřovým oknem. V koupelně si navíc můžete dopřát luxus hydromasážní vany.

V patře se nachází ještě samostatné WC a technická místnost s plynovým kotlem. Půda představuje ideální místo pro uskladnění sezónních věcí.

A teď ta úžasná zahrada. Najdete na ní zastřešené venkovní posezení, vinný sklípek, ovocný sad, záhon jahod i malý lesík. Se zavlažováním vám pomůže nádrž na dešťovou vodu o objemu 7 m3.

Dům je připojen na plynovou přípojku, elektřinu, vodu a veřejnou kanalizaci. Vytápění v přízemí je zajištěno pomocí podlahového a ústředního topení v kombinaci s krbovými kamny. Patro je vytápěno ústředním topením. V koupelnách jsou navíc elektrické žebříky.

Prodejní cena za dům s pozemkem o velikosti 1.120 m2 je 12.990.000,- Kč.
Prodejní cena za dům s pozemkem o velikosti 2.265 m2 za 15.990.000,- Kč.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou možnost rodinného bydlení a zavolejte mi ještě dnes.

nabízí, prodej, rodinné domy

Popis nemovitosti

Cena12 990 000 Kč včetně provize a právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHýlov 41, Klimkovice
OkresOstrava-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná312 m²
Plocha pozemku1.120 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano
Terasaano
Lodžieano
Sklepano
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Podlahové
Méně úsporná D
128 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09522086
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper