Prodej - Rodinný dům Krasov

Krasov

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Máte sen bydlet a trávit čas v klidném a čistém prostředí? Tak tato nabídka je právě pro Vás. Krásný rodinný dům s nádhernou velkou zahradou Vás dokonale vytrhne z každodenního shonu.

Projděte se domem ve virtuální prohlídce: my.matterport.com/show/?m=UBPL4fznxhH
(zkopírujte odkaz)

Nabízíme vám rodinný dům v Krasově v okrese Bruntál. Krasov patří k provincii oblasti Jesenické. V současné době je rodinný dům využíván jako chalupa s možností celoročního obývání. Dům disponuje 5 místnostmi, kuchyní a podkrovím. Dům se nachází na rozlehlém pozemku o velikosti 1923 m² , jehož součástí je prostorná stodola s garáží a půdou. Střecha stodoly byla vyměněna před 5 lety. V únoru tohoto roku byla také kompletně vyměněna střecha domu.
V prvním patře se nachází světlá, prostorná kuchyň s novou kuchyňskou linkou vyrobenou na zakázku od truhláře. Vařit a péct je možné v elektrické troubě nebo peci, kterou je možné zároveň i vytápět místnost. Na ní plynule navazuje obývací pokoj a ložnice. Na tomto patře se rovněž nachází WC a koupelna s vanou. V zadních prostorech se nachází kotelna a menší místnost, jenž je možné využít např. jako kuřárnu.
Ve druhém patře lze využít velký obývací pokoj jako společenskou místnost, ze které je vstup do dvou větších neprůchozích místností.
V celém domě jsou instalovány topná tělesa s rozvody v mědi. Vytápění je možné tuhým palivem - dřevem nebo uhlím. V případě potřeby se nabízí možnost výměny za elektrický nebo kombinovaný kotel. V celém domě byla provedena nová elektřina, která je nyní v mědi. Podlahy v přízemí byly izolovány a vybetonovány. Pokládka podlahy je kombinaci dřevěné, laminátové nebo kobercové podlahy.
Do domu je přivedena voda z obecního vodovodu. Na pozemku se nacházejí 2 studny s užitkovou vodou. Kanalizace je řešena trativodem a žumpou. V současné době obec projektuje obecní kanalizaci.
Plocha pozemků se nachází ve dvou úrovních. Na jeho rovné spodní části stojí budovy. V horní úrovni mírně svažitého pozemků se rozprostírá úžasná zahrada se vzrostlými ovocnými stromy.
V okolí naleznete turistické a cyklistické trasy s možností výletů do blízkého okolí. Okolní lesy se pyšní houbařskou úrodou.
Pouhé 2 minuty pěšky je umístěná autobusová zastávka. Ve vzdálenosti 1 – 1,5 km se nachází farma, potraviny, obecní úřad, pošta a fotbalové hřiště.
Krasov se nachází 14 km od Krnova, 20 km od Bruntálu, 30 km od Opavy, 60 km od Ostravy 75 km od Olomouce.
Financování Vám můžeme pomoci zajistit zdarma naším finančním poradcem. Pro prohlídku volejte ještě dnes.

Neváhejte a zavolejte, pokud je dům ještě volný. Můžete financovat i prodejem jiné nemovitosti.

Rozhodnutí je na Vás!

Prodej - Rodinný dům Krasov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaKrasov
OkresBruntál
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná405 m²
Plocha pozemku1.923 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaKamenná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-02-055
Kontaktovat makléře