RD 4+1, Křenovice, ul. Václavská, ZP 258 m2, zahrada 372 m2, k celkové rekonstrukci

Václavská 286, Křenovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
prodáno

+ provize RK 5% + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme řadový RD 4+1 v obci Křenovice, ul. Václavská, ZP vč. nádvoří 258 m2, zahrada 372 m2, určený ke kompletní rekonstrukci. Uliční šíře 12 m2. Jedná se o prostorný dům s průjezdem, z roku 1914, s vysokými stropy, cihlový, se sedlovou střechou s možností půdní vestavby, uzavřeným dvorem, přístavbami a zahradou. Okna jsou původní dřevěná kastlová, podlahy prkenné. Dispozice domu a velikost místností cca: přízemí: pokoj 16 m2, pokoj 16 m2, pokoj 22 m2, pokoj 10 m2, kuchyně 8m2, komora 3,3 m2, dále navazuje dílna 22 m2, z dílny vstup do podsklepené části domu. Nová přípojka kanalizace a voda přivedena do sklepní části domu. Elektřina původní v mědi. Plyn je možné připojit z hlavního řádu v ulici. Vlastní studna. Topení: lokální, tuhá paliva. Parkování lze vybudovat v předzahrádce u domu, dále je možné parkovat o pár metrů ve vedlejší ulici, kde je prostor pro více aut. Dvůr domu nabízí naprosté soukromí a je na něj možné projet autem z průjezdu domu, zahrada domu je taktéž dostupná přes průjezd. Dům je volný ihned, vyklizen. V dosahu veškerá občanská vybavenost a dopravní dostupnost.

RD 4+1, Křenovice, ul. Václavská, ZP 258 m2, zahrada 372 m2, k celkové rekonstrukci

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 5% + DPH
KategorieRodinné domy
LokalitaVáclavská 286, Křenovice
OkresVyškov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha pozemku630 m²
Plocha zastavěná258 m²
Plocha zahrady372 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-220
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová