Prodej rodinného domu 105 m² - Křivoklát

Křivoklát 258

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou příležitost získat rodinný dům 2+1 o zastavěné ploše 105 m2 se sedlovou střechou a s potenciálem pro vestavbu podkroví, nacházející se v malebné obci Křivoklát.

První nadzemní podlaží domu nabízí prostornou dispozici, která zahrnuje vstupní chodbu, kuchyň, obývací pokoj, ložnici, koupelnu, toaletu a spíž. Podkroví (půda) je přístupné přes venkovní terasu a poskytuje skvělý prostor pro realizaci druhého podlaží s možností vybudování schodiště uvnitř domu.

K dispozici jsou také vedlejší stavby jako prádelna, kůlna s chlívky pro hospodářská zvířata, sklep a garáž. Vytápění domu je kombinované - tuhá paliva a elektřina pomocí akumulačních kamen. Dům je napojen na inženýrské sítě - kanalizaci, vodovod a elektřinu. Navíc disponuje i vlastní studnou s vodárnou.

Křivoklát je obklopený krásnými lesy (CHKO Křivoklátsko) a leží 23 km od Berouna a 17 km od Rakovníka. V obci najdete vše, co potřebujete - obecní úřad, poštu, domov sociální péče, školky, školy, zdravotnické zařízení, sportoviště, restaurace a obchody. K dispozici je také vlakové a autobusové spojení.

Křivoklát má také rekreační a vzdělávací park Lesní hřiště. Můžete zde trávit svůj volný čas, jsou tu hry pro děti všech věkových skupin, dřevěné altány a lavičky, informační a vzdělávací tabule. Celý park je rozdělen na tři hlavní části, které jsou spojené stezkami.

Neztrácejte čas a kontaktujte nás! Rádi vám poskytneme veškeré informace a domluvíme prohlídku této exkluzivní nemovitosti. Těšíme se na váš zájem!

Prodej rodinného domu 105 m²  - Křivoklát

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaKřivoklát 258
OkresRakovník
Velikost2 pokoje
Plocha užitná84 m²
Plocha pozemku669 m²
Plocha zastavěná105 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
OchranaCHKO
DopravaVlak, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace, Septik, Jímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09232031
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště