Prodej menšího RD po rekonstrukci, Křižanovice

Křižanovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
prodáno

včetně provize RK a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízím na prodej samostatně stojící rodinný dům o velikosti 2+1 v obci Křižanovice. Obec se nachází mezi Slavkovem a Bučovicemi. Celková výměra pozemku je 118 m2. Dům je umístěn na velmi klidném místě s krásným okolím, nemá zahradu, jen menší předzahrádku.

Dům prošel v roce 2017 (kromě střechy) celkovou velmi zdařilou rekonstrukcí: nové veškeré rozvody, izolace kolem obvodových zdí, zateplení fasády, nová plastová okna i dveře, nová interiérová okna, snížené a zateplené stropy, nové vnitřní dveře, plovoucí podlahy a keramika, nová kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů, nová koupelna.

Pokoje jsou o velikostech 13 a 10 m2, kuchyně 16 m2, chodba 9 m2, koupelna s vanou a WC 5 m2. Na konci chodby je technická místnost 8 m2, která slouží také jako sklad. K domu náleží menší sklep. Možnost půdní vestavby.

Dům je ze smíšeného zdiva, kromě obou štítových zdí (ty jsou zděné). Vytápěno novým elektrokotlem, voda obecní, ohřev vody zajištěn elektrickým bojlerem, napojeno na kanalizaci. Vlastní studna. Měsíční náklady včetně internetu cca 3.500 Kč.

Obec Křižanovice disponuje dobrou občanskou vybaveností. Je zde školka, škola, obchody, dobré vlakové a autobusové spojení. Dojezdová vzdálenost do Slavkova a do Bučovic je 6 km, do Brna 28 km. Uvolnění domu má návaznost na koupi jiné nemovitosti.

Prodej menšího RD po rekonstrukci, Křižanovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaKřižanovice
OkresVyškov
Velikost2 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová70 m²
Plocha pozemku118 m²
Plocha zastavěná100 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky123-102-328547
Kontaktovat makléře